Er du vores nye kollega?

Vil du speede din karriere op i en spændende Scale-up virksomhed?

Vi ekspanderer i e-stimate, og derfor søger vi et skarpt hoved til at hjælpe os.
I første omgang søger vi en studieansat i 10 timer om ugen – alternativt eller kombineret med et praktikforløb. For rette person er der mulighed for fastansættelse med tiden.

Vi forestiller os at du er studerende og snart færdiguddannet indenfor f.eks. Markedsføring, multimediedesign, digital kommunikation eller lignende. Din faglige baggrund er dog ikke afgørende – det vigtigste er at du har personligt drive, energi, og mod på at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i stillingen. Du evner at tage initiativ for både at igangsætte og eksekvere arbejdsopgaver. Du er ansvarlig, omhyggelig – smilende og serviceorienteret.

Det primære fokus vil i første omgang være:
Digital markedsføring, tekstforfatning, udvikling af e-learningsplatform samt opsøgende salg. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Sandra – ny partner hos e-stimate. Vi er åbne for input – så der er mulighed for at præge stilling og arbejdsopgaver.

Hverdagen hos e-stimate er fyldt med mange og forskelligartede opgaver: Udviklingsopgaver, kundesupport, marketing, afvikling af certificeringer og workshops. Men også nørderi med omsætning af nyeste forskning inden for personlighedspsykologi til anvendelige koncepter for vores mange kunder.

Send 10 linjer på skrift om dig selv + en ca. 3 minutters videoansøning med en præsentation af dig selv til sand@e-stimate.com

Om e-stimate
e-stimate udvikler og leverer professionelle profil- og testværktøjer indenfor HR.
Tre år i træk er vi blevet kåret som Danmarks bedste testudbyder.

Vores koncepter er udviklet med afsæt i anerkendt teori og tilpasset praktisk anvendelse. Vores profiler og tests anvendes både i Danmark og internationalt til rekruttering, udvikling af mennesker og teams. Vi har base i Aarhus S og partnere i hele Norden, Europa, Kina og USA. Vi har certificeret mere end 800 konsulenter i private og offentlige virksomheder, rekrutteringsvirksomheder, Headhuntere, uddannelsesinstitutioner, eliteidræt, sportsklubber, samt en række teambuildingsvirksomheder. Blandt vores kunder finder du bl.a: Magasin, Tivoli i København, Forsvaret, Københavns Universitet og NorthSide, Tinderbox.