Hvad er forskellen på en personprofil og en personlighedstest?

Test- og profilværktøjer bruges i dag i rigtig mange organisationer – og de fleste er helt fortrolige med hvad en DISC er. Det er vigtige værktøjer til både rekruttering og til udvikling af medarbejdere og teams. Det kan imidlertid være en hel videnskab for mange, at finde rundt i de mange muligheder. Derfor er et rigtig godt sted at starte, at kigge på forskellene mellem personprofiler og personlighedstests.

Hvilken du skal vælge afhænger af den enkelte situation, ønsker og behov til testværktøjet. Hos e-stimate kan du blive certificeret i e-interpersonal, som er en personprofil og e-fivefactor, som er en personlighedstest.

Hør Jørgen C. Friis, Founder og CEO, fortælle hvad forskellen er på en personlighedstest og en personprofil