Mød e-stimates nye kollega

Den 15. januar 2019 tiltræder Jane Stig som konsulent hos e-stimate.
Jane er en kvinde med begge ben på jorden – men også ben i næsen.
Vi glæder os rigtig meget til at byde Jane velkommen.

 

Vil du lære Jane lidt bedre at kende?

 

Hvad bliver din rolle hos e-stimate?
Jeg kommer til at få en meget alsidig rolle hos e-stimate, hvor jeg vil varetage både administrative opgaver, kundesupport, kommunikation og med tiden er planen også, at jeg skal undervise i de certificeringer, vi afholder. Hvor heldig har man lige lov til at være? At få muligheden for at få alle sine kompetencer i spil og samtidig dygtiggøre sig indenfor det felt, man synes er det allermest spændende, nemlig personlighedspsykologi.

Hvem er Jane Stig?
Ja, hvem er Jane Stig? Jeg har altid været nysgerrig og haft flair for at lære nye ting. Derfor er jeg typen, der kommer med kreative løsninger på problemstillinger. Og så er jeg ret sej til at koordinere, planlægge og eksekvere, når flyvske ideer skal omsættes til konkret handling, hvilket kommer sig af min tid på RUC, hvor benhårdt projektarbejde var en stor del af læringsudbyttet. Jeg kommer med en masse rød og gul energi til e-stimate, men helt sikkert også en god portion blå energi.

Hvad er din baggrund?
I sommers blev jeg kandidat i Psykologi og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Derudover er jeg uddannet NLP Coach og Mindfulness Practitioner fra NLP Huset. Jeg har samtidig en del praktisk erfaring med digital markedsføring og tekstforfatning fra mit studiejob i NLP Huset, hvor jeg de sidste tre år har siddet med mange forskellige typer af kommunikationsopgaver.

Hvad er dine drømme for fremtiden?
Jeg er ret ambitiøs, når det kommer til visioner for fremtiden. Jeg er overbevist om, at det er vigtigt at turde drømme stort og gå efter det, man vil og så huske undervejs at gøre lidt mere af det, der gør dig glad. Lige nu er mine ambitioner først og fremmest at blive knivskarp i alle aspekter af mit nye job hos e-stimate og så har jeg en mere langsigtet drøm om at skrive bøger og en dag at drive selvstændig virksomhed.