Nyhed – Nu kan certificerede brugere også lave kulturanalyser og Cultural Fit

Som noget nyt får alle certificerede brugere nu også muligheden for, at lave kulturanalyser og Cultural Fit.

 

Med Kulturanalysen kan du afdække “virksomhedskulturen” i afdelingen, teamet eller hele organisation. Der findes mange kulturanalyser – fælles er, at de ser på 4 overordnede karakteristika ved kultur. Vores kulturanalyse viser også de 4 farver/kulturer – men går et step dybere med de 8 facetter. De 4 farver og de 8 facetter har samme grundbetydning, som i de personlige profiler. Det er altså “samme farvesprog”, så der er let at forstå og at skabe sammenhæng.

Cultural Fit 
er samme spørgeramme – men er dedikeret til anvendelse i rekruttering. I Cultural Fit kan du sammenholde en kandidat med fx. en afdeling eller et team.

Cultural Fit er et værktøj, der er brugbart til at:

  • Introducere virksomhedskulturen for kandidaten – sådan er kulturen hos…
  • Sammenholde kandidater med kulturen i en virksomhed, afdeling eller i et team.
  • Sikre bedre onboarding når der er behov for at forberede internt.

 

Deltag på vores online webinar og bliv introduceret for de nye muligheder

I forbindelse med lanceringen af de nye muligheder, så tilbyder vi et 2 timers online webinar, hvor alle certificerede e-stimate brugere kan få indblik i de nyeste muligheder. De to værktøjer, som både kan bruges sammen og hver for sig. Dette til henholdsvis rekruttering og analyse af virksomhedskultur.

På webinaret vil du møde Sandra Friis, som præsenterer dig for værktøjerne og mulighederne med disse. Webinaret er gratis for dig, som er certificeret bruger af e-stimates værktøjer. Du vil efter workshoppen få åbnet for værktøjerne på egen webkonto, så du kan bruge værktøjerne efterfølgende i praksis.