Velkommen til Thomas Pape

Velkommen til Thomas Pape, som er ny Associeret Partner hos e-stimate. Thomas kommer til bl.a. til at undervise på både vores certificeringer og MasterClass forløb.

Thomas er ny Associeret Partner hos e-stimate og har årelang erfaring med praktisk brug af personprofiler. Han har stor ekspertise i koblingen mellem personlighed og performance. Thomas har siden 2005 gennemført mere end 8.000 udviklingssamtaler både med og uden profiler som afsæt.

Thomas er en erfaren rådgiver og underviser af ledere og videnstunge medarbejdere omkring: Personprofiler, teamprofiler og optimering af effektivitet og mental sundhed.

Thomas er desuden en særdeles inspirerende foredragsholder. Han formår i den grad at omsætte viden til let forståelige og anvendelige budskaber - altid leveret med både varme og en lun tilgang til tingene.