Velkommen til Bitten Brun

Nyhed! Velkommen til Bitten Brun som ekstern associeret partner.

Bitten arbejder med lederudvikling på højt niveau – og vi glæder os over at få hende med i teamet. Med mere end 25 års national og international erfaring fra forskellige lederroller og topposter, er Bitten en stærk strategisk sparringspartner for virksomheder og ledere.

Lederudvikling og strategi

Sammen med Bitten udbyder vi workshoppen ”Det effektive lederteam”. En workshop med fokus på både egen og ledergruppens handlemønstre. Et stærkt koncept til at øge samarbejde og effektivitet. Læs mere om workshoppen her.

360 graders feedback

Sammen med Bitten tilbyder vi også 360 graders feedback til både leder- og medarbejderudvikling.

Vi har mere end 20 års erfaring med 360 graders feedback, og vi var, ligesom med vores personprofiler, de første på markedet med en webbaseret feedbackramme. Nogle af vores glade brugere af 360 graders feedback er blandt andre: Københavns Universitet, Circle K og Ewii.

Læs mere om vores 360 graders koncept her.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om både tilpassede og skræddersyede 360 graders-løsninger.