Studiejob: Marketing- og kommunikationsmedarbejder

Brænder du for SoMe & fængende tekster? Så læs videre –for så har vi det rigtige studiejob til dig…

  • Har du flair for SOME
  • Kan du skrive korte, fængende og letlæselige tekster - ud fra oplæg.
  • Har du så meget styr på WordPress, at du kan holde vores webside opdateret

LIDT OM DIG
Vi forestiller os at du er studerende og snart færdiguddannet indenfor f.eks. Markedsføring, multimediedesign, digital kommunikation eller lignende. Din faglige baggrund er ikke afgørende - det vigtigste er at du har personligt drive, energi, og mod på at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du er initiativrig, arbejder selvstændigt – og sætter en ære i at levere.

LIDT OM OPGAVERNE
Det primære fokus vil være: SoMe, tekstforfatning, nyhedsmail samt opdatering og vedligehold at vores webside. Vores anden studiemedhjælper siger vi er et godt sted at arbejde – gode opgaver, godt humør samt god sparring & udvikling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Sandra – partner hos e-stimate.

LIDT OM E-STIMATE
e-stimate udvikler og udbyder personprofiler og testværktøjer til personlig udvikling og til rekruttering. Nogle af vores kunder er: Bestseller, Circle K, BKI, Norlys, Normal, VIA, Universiteter, Tivoli m.fl. Du kan læse mere om e-stimate her: www.e-stimate.dk

NEXT STEP
Send 10 linjer på skrift om dig selv + ca. 3 minutters videoansøgning, med en kort præsentation af dig selv. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sandra Ea Friis på Sand@e-stimate.com eller 21 86 85 87.

Vi glæder os til at høre fra dig!