Nyhed:

Mød os på Træfpunkt HR 2023

5. oktober 2023

Den 4. og 5. oktober er der igen Træfpunkt HR i Øksnehallen og vi skal selvfølgelig være med. Vi håber at se jer!

Vi står på stand nummer 19 - lige ved siden af døren ind til den store scene.

Igen i år har vi inviteret dygtige og erfarne e-stimate brugere med. Så kom forbi til en udvekslende og inspirerende dialog med andre brugere om, hvordan de anvender e-stimates profiler og testværktøjer i deres organisationer.

i glæder os til at løfte sløret for vores helt nye værktøj: Potentialeprofilen. På messen vil det være muligt at komme og prøve det nye setup, der er designet til at skabe en konstruktiv og effektiv ramme om positiv udvikling ud fra devisen:

"Det er bedre at få mere af det der virker, end at fokusere på det der ikke virker"

Da Træfpunkt HR er det årlige samlingssted for hele HR-branchen, er det en fantastisk mulighed for at netværke og samle inspiration. I løbet af de to dage kan du opleve en lang række keynotes, aktiviteter og foredrag om de nyeste tendenser indenfor HR og ledelse.

Vi håber at se dig på messen!

Se det fulde program for Træfpunkt HR 2023 ved at trykke på billedet til nedenfor.

Se også...

Vil du gerne høre mere om vores forskellige HR-værktøjer?

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.