Nyhed:

Nyt profilværktøj: Potentialeprofilen!

1. december 2023

Udforsk personlige potentialer med vores nye profilværktøj, Potentialeprofilen! Vi har alle potentialer, men ikke de samme - og du får kun noget ud af dem, hvis du arbejder aktivt med dem. Potentialeprofilen er designet til at maksimere muligheden for at få mest muligt ud af dine personlige potentialer.

Hvad er Potentialeprofilen?

Potentialeprofilen er et udviklingsværktøj, der sikrer en motiverende start, involverer medarbejderen som aktiv medskaber i en engageret proces og lægger op til konkret handling.

Med afsæt i dine 10 stærkeste personlighedstræk udfoldes der 30 toppotentialer i profilen – de potentielle muligheder i personlighedstrækkene.

Når vi arbejder med medarbejderes potentialer, er det ud fra tankegangen: ”det er bedre at få mere af det der virker, end at fokusere på det der ikke virker”.

Hvad er Potentialeprofilen

Hvornår skal du bruge Potentialeprofilen?

Potentialeprofilen er ideel til blandt andet MUS-samtaler, opfølgning på rekruttering, karriereudvikling og talentprogrammer. Profilen skaber en konstruktiv og positiv dialog om potentialer - og engagerer aktivt fokuspersonen i processen. Dette sikrer, at udviklingen drives af engagement og stolthed over egne bidrag til arbejdspladsen.

Derudover skaber profilen en god ramme for implementeringsfasen ved at lette udvælgelsen af fokusområder og konkretiseringen af handlemuligheder. Det er vigtigt i enhver udviklingsproces at tage højde for den kontekst, vi arbejder indenfor, samt at tydeliggøre det næste skridt, så det er nemt at gå fra tanke til handling.

Brug den som et selvstændigt udviklingsværktøj eller som et supplement til e-fivefactor profilen – enten før, efter eller begge dele!

Om rapporten

Rapporten præsenterer individets 30 mest fremtrædende potentialer, inddelt i grupper af tre omkring de 10 højest scorende personlighedstræk. Den udgør grundlaget for en proces, der først styrker din selvforståelse positivt og derefter leder dig gennem dine potentialer for at fokusere på det, der passer bedst til din situation. Rapporten giver løbende input om, hvordan du kan arbejde med dig selv og dine omgivelser for at realisere dine potentialer. Endelig hjælper den dig med at formulere forpligtende mål, som du kan følge op på.

Rapporten indeholder:

– Dine 10 toptræk

– Dine 30 potentialer

– Arbejdsark

– Word Cloud

– Udviklingsplan

Hvordan får jeg adgang til at bruge Potentialeprofilen?

For at få adgang til Potentialeprofilen, skal du med på et certificeringskursus. Med en certificering får du mulighed for at bruge alle e-stimates profil- og testværktøjer. Du får således en platform, der giver dig en vifte af forskellige muligheder, som du kan bruge til udvikling og rekruttering. 

Vi afholder certificering ca. en gang om måneden både i Jylland og på Sjælland. Se datoerne for vores kommende certificeringer i vores kursuskalender. 

Se også...

Vil du gerne høre mere om vores forskellige HR-værktøjer?

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.