Nyhed:

Asmund K. Lund er ny partner og medejer af e-stimate

10. april 2024

Vi er glade for at kunne informere om, at Asmund K. Lund er blevet partner og medejer af e-stimate International.

 Asmunds ekspertise, kvalitetsbevidsthed og ikke mindst innovative tilgang gør ham til en vigtig nøglespiller i vores team. Desuden har han en solid evne til at omsætte faglighed til praktisk værdi af vores profiler for dig som e-stimate bruger. Det er baggrunden for at vi har tilbudt Asmund at blive partner og medejer af e-stimate.

Asmund er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, og har desuden erfaring med opbygning af nye koncepter fra hans tid som selvstændig. Hos e-stimate har Asmund det faglige ansvar og er vores Chef Psykometriker – og de fleste af jer har nok allerede mødt ham, som underviser på vores Certificeringer, Specialistmoduler eller på vores MasterClass.

Asmund K Lund er ny partner og medejer af e stimate

e-stimate bygger på fire grundsten: Faglighed, forståelighed, fleksibilitet og fremsyn. Som partner og medejer i e-stimate vil Asmund være med til fortsat at sikre det faglige fundament med afsæt i den nyeste forskning – valide værktøjer er en vigtig del af grundlaget for din succes når du anvender e-stimate profiler.

Vi er rigtig glade for – og stolte af – at have Asmund med som partner i e-stimate, og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde med ham i denne nye rolle. 🤝 💼

Se også...

Vil du gerne høre mere om vores forskellige HR-værktøjer?

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.