Andre muligheder...

Som e-stimate certificeret får du på din nye konsulentkonto også adgang til en række andre spændende muligheder

Hop direkte til det du leder efter ved at trykke på knapperne nedenfor:

e-values

Profil til afdækning af personlige kerneværdier

e-values profil hjul

e-values er ideel til:

Hvornår skal du vælge e-values?

Rapporten indeholder:

Værdier er en vigtig del af din identitet – de fortæller noget om, hvem du er, hvad du står for og hvilke miljøer du trives i. Afdækning af værdier er vigtig for at forstå adfærd, motivationsfaktorer og kulturmatch.

Med e-values profilen får du indsigt i fokuspersonens personlige kerneværdier – og er et stærkt afsæt for, match ift. kultur og hvilken kultur fokusperson vil skabe omkring sig. Profilen kommer samtidig også med udviklingsforslag til hver enkel værdi.

Kulturanalyse

Ta’ temperaturen på jeres kultur – styrk engagement og resultater

Kulturanalysen er ideel til:​


Hvornår skal du vælge en kulturanalyse?

En kulturanalyse er en anonym analyse, der konkretisere det, som for mange kan opleves som meget abstrakt.  Den bidrager med vigtig viden i forbindelse med afdækning af kulturen, identificering af styrker og potentialer i kulturen, ønsker til forandringsledelse og  rekruttering af nye medarbejdere.

Analysen tager 10 minutter at besvare – og måler på fire generiske kulturer og otte facetter samt supplerende kommentarer fra hver person. Med “Cultural Fit” muligheden, kan du sammenholde kultur og kandidater i en rekruttering.

Rapporten indeholder:

e-dialog

Dialogkort og handlingsark – skræddersyet til jeres team og kultur

e-dialog transperant baggrund

e-dialog er ideel til:

Hvornår skal du vælge e-dialog?

e-dialog er et skræddersyet sæt af dialogkort og handlingssark, der tager udgangspunkt i enten teamets kulturanalyse eller teamprofil. Med e-dialog får du afsættet for en god teamworksop med fokus på de tematikker, som er relevante og aktuelle for det enkelte team – og ikke et standardsæt af spørgsmål.

e-dialog er ideel til at styrke samarbejdet og kommunikationen i et team – og giver dig et solidt og fagligt afsæt for at arbejde professionelt med udvikling af teams.

e-dialog indeholder:

Jobprofil og Jobmatch​

Definer personlige kompetencer hos jeres nye medarbejder

jobprofil

Jobprofil og Jobmatch er ideel til:


Hvornår skal du vælge Jobprofil og Jobmatch?

Med Jobprofilen får du et konkret værktøj til at afdække vigtige personlige kompetencer hos jeres nye medarbejder. Jobanalysen er helt afgørende for, at man allerede tidligt får sat skarpt på, hvilke kompetencer og menneskelige egenskaber, der er afgørende for både at præstere og trives i jobbet samt passe ind i organisationens kultur.
 
Med jobmatch-rapport kan du få et samlet overblik over kandidat(er) sammenholdt med jobprofilen. Jobprofilen kan udarbejdes med både én eller flere interessenter i processen – og på den måde kan du opnå flere indsigter i, hvad f.eks. ansættende leder, kollega, samarbejdspartner mv. prioriterer som vigtige kompetencer i jobbet.
 

Rapporten indeholder:

Procesmaterialer

For at hjælpe dig med at skabe de bedste processer, tilbyder vi en række forskellige procesmaterialer.

Med en certificering får du

  • – Adgang til alle profil- og testværktøjer

  • – Din egen online konto – der overholder GDPR

  • – En attraktiv løsning – betal kun for forbrug

  • – Adgang til supplerende procesmateriale

  • – Adgang til vores workshops og konferencer

Sådan bliver du certificeret

Modul 1: Selvstudie og online fremmøde

Modul 2: Kursusdag i Ballerup el. Skanderborg

Modul 3: Fri træning i én måned samt prøve

Læs mere om hvordan du bliver certificereret

Andre profil- og testværktøjer

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du vil modtage e-mails om certificering, ny viden om personlighedspsykologi, test & adfærd og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere) til rekruttering og personudvikling.

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring webinar pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
Blogindlæg inspiration

Bestil procesmaterialer

Din bestilling og de informationer, du indtaster i nedenstående formular, sendes i en mail til vores kundeservice. Efter du har trykket bestil, vil vi kontakte dig med info om priser, betaling og levering.

Skriv endelig eventuelle spørgsmål til vores procesmaterialer i nedenstående formular og vi vender tilbage snarest med svar.