Sådan bliver du certificereret

Hos e-stimate får du med blot én certificering adgang til alle e-stimates profil- og testværktøjer, som du kan bruge til rekruttering, udvikling af medarbejdere, ledere og teams. Se alle profiler og værktøjer.

På vores certificeringsforløb bliver du klædt på til, at arbejde professionelt med nogle af verdens mest udbredte redskaber til analyse af menneskers adfærd og kommunikation. Certificeringen giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament for at bruge værktøjerne. Profilernes baggrund og bagvedliggende teori gennemgås og du udstyres med de praktiske færdigheder der skal til for at kunne tolke profilerne samt hvornår og hvordan du anvender hvilke profiler og værktøjer.

 

Certificeringen sker i tre simple step

Certificeringen består i tre moduler - hvoraf det ene er et to dages kursus, der lærer dig de grundlæggende begreber i e-stimates profiler, hvad det kan gøre for dine medarbejdere og hvordan det kan hjælpe organisationen.

1. Modul - Grundlæggende forståelse

Det første modul består i et selvstudium, hvor du vil få tilsendt artikler og materialer som du selv skal sørge for at læse inden du mødes med din underviser og de andre kursusdeltagere.

2. Modul 2 - To kursusdage

Andet modul består i to kursusdage, hvor vi  sætter fokus på teori, tolkning af profiler, praktisk anvendelse samt øvelser i grupper med fokus på at lave tilbagemeldinger af profiler. På kursusdagene vil du altså blive grundigt indført i hele vores værktøjskasse.

3. Modul 3 - Øvelse gør mester!

Som en fast del af certificeringen får du én måneds gratis træningsperiode, hvor du har fri adgang til alle vores værktøjer. I træningsperioden har du bl.a. mulighed for f.eks. at øve tilbagemeldinger af profiler eller afholde en teamworkshop. Du får også fri support, så vi er sikre på, at du føler dig klædt godt på til at arbejde med vores værktøjer efterfølgende.

 

Hør Jørgen Friis, CEO & Founder, fortælle om certificeringen hos e-stimate

 

Er du interesseret i at blive certificeret?

Læs mere her eller tilmeld dig næste certificering nær dig