Sådan bliver du certificeret hos e-stimate

Med bare én certificering får du adgang til alle profil- og testværktøjer - du får således en platform, der giver dig en vifte af forskellige muligheder, som du kan bruge til udvikling og rekruttering. Certificeringen består af tre moduler og giver dig et solidt, teoretisk og praktisk fundament.

 

Se datoer for næste certificeringsforløb.

 

 

1. Modul - Teoretisk fundament

Det første modul består i et selvstudie og et virtuelt forløb. Allerede ved tilmelding modtager du en digital Work book, som indeholder videoer, links til artikler og øvrige materialer. Der er stof i et omfang af en traditionel kursusdag – og da denne del er selvstudie, kan du selv styre, hvornår det passer dig bedst at gennemgå materialet.

Herefter deltager du på en online kursusdag fra 9.00 til 13.00 – disse kursusdage gennemfører vi løbende, så du kan selv vælge den dato der passer dig bedst. På online kursusdagen gennemgås selvstudiet sammen med en underviser, og du modtager også login til din egen konsulentside. Det betyder at du allerede herfra kan starte med træning og blive rutineret i at bruge både platformen og profilerne.

2. Modul - Praktisk anvendelse

Andet modul består i deltagelse på en kursusdag fra 09:00 - 17:00 enten i Ballerup eller Skanderborg. Her sætter vi fokus på praktisk anvendelse af profiler og vi træner i alle de praktiske ting: Teamworkshop, tolkning af teamprofiler, tolkning af individuelle profiler og træning i individuel overlevering. Desuden sker der på kursusdagen også en planlægning af det videre forløb – samt introduktion til de andre muligheder (IQ test, Kulturanalyse, Matchprofiler mv.).

3. Modul - Træningsforløb

Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler. Profilerne til træning indgår i prisen, ligesom individuel support og sparring med din underviser er med i pakken. Træningsperioden afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat, når testen er bestået.

Find næste certificeringsforløb her.

Hvad koster en certificering?

Det koster 16.500,- ekskl. moms at blive certificeret hos e-stimate - herefter betaler du kun for dit forbrug af profiler og værktøjer. Du skal derfor hverken betale licenser eller årlige gebyr for at have din konto. Vi har mange forskellige pakkeløsninger, som passer til netop dit behov. Desuden får du også adgang til årlige konferencedage, proces- og undervisningsmaterialer samt en service og support i verdensklasse.

 

Muligheder efter certificeringen

Inspiration -  Webinarer 

Når du er certificeret hos e-stimate har du altid mulighed for yderligere at dygtiggøre dig ved at deltage på vores mange gratis Webinarer for e-stimate brugere. Mindst én gang hver måned gennemfører vi et Webinar på ca. 1½ time med fokus på et specifikt tema, som f.eks. e-fivefactor i praksis, IQ test – teori og anvendelse, Jobprofiler og Matchprofiler, 360 graders feedback – fra start til slut og bedre samarbejde med e-dialog. I kursuskalenderen kan du følge med i de webinarer, vi udbyder i det næste halve år.

Specialist - Kurser

Hvis du gerne vil dygtiggøre dig yderligere, så kan du deltage på et af vores specialist kurser. Vi udbyder fire Specialistmoduler – alle bestående af én dags intensiv undervisning samt efterfølgende træning i praktisk anvendelse. Vores specialistkurser er Everything you need - du får teori, slides, praktisk træning samt alle nødvendige materialer til efterfølgende selv, at kunne gennemføre kurset for andre.

Læs mere om kommende Specialistmoduler her.

Specialistmodul: Rekruttering
Fokus på brug af personlighedstest, IQ test, og andre supplerende hjælpeværktøjer, til såvel intern som ekstern rekruttering fra specialistniveau op til strategisk niveau.

Specialistmodul: Udvikling
Fokus på brug af profiler og supplerende værktøjer som f.eks. procesterninger, feedbackkort mv. til gennemførelse af lederudvikling, talentudvikling - samt målrettet personlig udvikling mv.

Specialistmodul: Teamudvikling
Fokus på teamprofiler og procesmaterialer til: Teamudvikling, udvikling af projektgrupper, udvikling af ledergrupper, styrkelse af kommunikation og samarbejde i teams og grupper.

Specialistmodul: 360 graders feedback
Fokus på hele 360 graders processen fra start til slut – udvælgelse af kernekompetencer, igangsætte og gennemføre, overlevering af feedbackrapport, coaching med 360 feedback.

Der afholdes minimum to Specialistmoduler hver år.

MasterClass - Gold Certification

Hvis du gerne vil dygtiggøre dig yderligere, og opnå dybeste viden på det teoretiske niveau, så kan du også søge om at komme med på vores MasterClass med undervisere og blive certificeret Master. Der optages kun deltagere med minimum 1 års erfaring i anvendelse af profil- og testværktøjer. På MasterClass undervises du af forskere og PhD'er inden for det psykologiske felt.

MasterClass afvikles én gang årligt.

Se næste MasterClass-forløb her.

 

Er du interesseret i at blive certificeret?

Læs mere her eller tilmeld dig næste certificering nær dig