Certificeringsforløb

Hos e-stimate får du med blot én certificering adgang til alle profil- og testværktøjer. Du får derfor en platform af forskellige muligheder, som du kan bruge i dit arbejde med HR og rekruttering. Certificeringen består af tre moduler og giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament.

 

Se datoer for næste certificeringer

 

 

Certificeringen sker i tre simple step

På certificeringsforløbet gennemgås profilernes  bagvedliggende teori og du udstyres med de praktiske færdigheder der skal til for, at kunne tolke og anvende profilerne til udvikling og rekruttering.

1. Modul - Online fremmøde

Det første modul består i et selvstudium og et virtuelt forløb.
Du får tilsendt et introhæfte som du skal læse inden du mødes med din underviser og de andre deltagere på det første online fremmøde.

2. Modul 2 - Kursusdag

Andet modul består i én kursusdag, hvor vi  sætter fokus på praktisk anvendelse af profilerne. Den første halvdel af dagen sætter vi fokus på teams & grupper - og  anden halvdel af dagen træner vi tilbagemeldinger af profiler 1-1.

3. Modul 3 - Træning

Som en fast del af certificeringen får du én måneds gratis træningsperiode, hvor du har fri adgang til alle vores værktøjer. I træningsperioden har du bl.a. mulighed for f.eks. at øve tilbagemeldinger af profiler eller afholde en teamworkshop. Du får også fri support, så vi er sikre på, at du føler dig klædt godt på til at arbejde med vores værktøjer efterfølgende.

 

Hvad har jeg af muligheder efter certificeringen?

Efter din certificering har du mulighed for at specialisere dig i ét eller flere værktøjer via e-learning, webinars, workshops og Master Class. Den sidste fredag i hver måned afholder vi eksempelvis altid et webinar med fokus på ét værktøj – det kan f.eks. være kulturanalysen eller e-fivefactor profilen. Så vil du, efter din certificering, gerne endnu mere i dybden med et værktøj, så tilmelder du dig blot et webinar el. vælger et e-learnings modul - så får du en introduktion til at komme godt i gang.

Se webinars i kursuskalenderen her

e-learning, webinars samt undervisningsmaterialer har du fri adgang til, og du kan på den måde kan selv planlægge og prioritere din tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten af din certificering.

 

Hvad koster en certificering?

Det koster 12.500,- ekskl. moms at blive certificeret hos e-stimate - herefter betaler du kun for dit forbrug af profiler og værktøjer. Du skal derfor hverken betale licenser eller årlige gebyr for at have din konto. Du får desuden også adgang til årlige konferencedage, proces- og undervisningsmaterialer samt en service og support i verdensklasse.

 

 

Er du interesseret i at blive certificeret?

Læs mere her eller tilmeld dig næste certificering nær dig