I en stor dansk undersøgelse af testmarkedet, udført af Supana, blev e-stimate igen i år kåret som ”Bedst i test” foran alle udbydere af personlighedstest.
Det er tredje år i træk at e-stimate bliver nr. 1.

Hvorfor bliver e-stimate tre år i træk den bedste?

Når e-stimate, tre år i træk bliver kåret som Danmarks bedste testudbyder, er en stor del af hemmeligheden nok, at vi lytter til kunderne – men ikke kun det, vi tager dem alvorligt, og involverer dem aktivt i at udvikle.

Fra profil til proces…

e-stimate leverer ikke kun personprofiler, men et koncept, hvor fokuspersoner og kandidater bliver aktiv inddraget i processen med at ”finde sig selv”. Man ”får ikke en profil” – man er aktivt med i at ”skabe sin profil”. Noget e-stimate kan, fordi vi har en solid forståelse for både pædagogik og udviklingsprocesser.

Hvorfor terninger, balloner og gulvtæpper mv. er en god ide

Værktøjskassen består, foruden personprofilerne af fysiske objekter som balloner, farvede terninger, legoklodser, feedbackkort, gulvtæpper med mere, som en del af aktive workshops.
Et mere moderne begreb, som beskriver denne tilgang er Co-creation. Et begreb som har sine rødder i det Oplevelsesøkonomiske felt.

Det handler om involvering og samskabelse

Den praktisk anvendelse af personprofiler handler i virkeligheden ikke om resultater og rapporter. Den skriftlige rapport er blot et delelement af det som skal skabe forståelse og udvikling hos fokuspersonen. Farvesymbolikken som e-stimate anvender, og deres konsekvente brug af et dagligdags sprog i deres rapporter, er med til at skabe forståelighed og nuancer – både i den verbale og non-verbale kommunikation mellem konsulent og fokusperson.

 

Se uddrag af brancherapporten (PDF)

Download den 60 sider lange brancheanalyse