Rekrutteringsservice

Hos e-stimate tilbyder vi rekrutteringsservice med udarbejdelse af personprofiler og/eller IQ-tests til din rekruttering. Det er med til at sikre dig et bedre grundlag for at vælge den rigtige kandidat.

 

Vi hjælper med at:

  • Udarbejde en personprofil og/eller IQ-test på jeres kandidat/er
  • Gennemgå og tolke profilrapporten 
  • Overlevering af profil til kandidat

 

Personprofil og/eller IQ-test 

Ønsker du at kende mere til dine kandidaters stærke og svage sider for at kunne træffe den beslutning, der kommer både kandidat og dig til gode? Så er en personprofil og/eller en IQ-test det helt rigtige redskab

Du har selv fundet kandidater med de ønskede faglige kompetencer men mangler et overblik over personlighed, potentiale mv. – som f.eks.: samarbejdsevne, initiativ, omhyggelighed, ambitionsniveau og evt. ”skyggesider”.

Vi laver personlighedstests og IQ-tests på dine kandidater - og kan også være behjælpelige med at gennemgå profilerne ift. den konkrete stilling.

Hvilke personprofiler og tests?

Alt efter behov og ønsker til den kommende medarbejder kan du få udarbejdet en personprofil (e-interpersonal) eller en mere dybdegående personlighedstest inkl. skyggesider og dark traits (e-fivefactor) - samt evt. afdækning af IQ (IQ-Potential). Dette afklares i samarbejde med os telefonisk eller på mail.

Når du har besluttet, hvilke tests du ønsker, er der tre korte steps i processen:

Step 1: Forbered kandidaten

Som det første er det vigtigt, at du informerer kandidaterne om, at de skal besvare personlighedstesten som et led i rekrutteringsprocessen samt får en accept herfor.

Step 2: Send en mail til os

Når kandidaten er forberedt,  sender du os en mail med følgende informationer: Navn + mailadresse på de kandidater, som du ønsker at teste, samt dato og tidspunkt for, hvornår du ønsker profilrapporter klar.

Step 3: Udsendelse af test + afrapportering

Vi udsender et personligt link til kandidaterne med adgang til testen. Når alle kandidater har besvaret, sender vi rapporterne til jer.

 

Assistance til tolkning af personprofiler og -tests

Ønsker du hjælp til at tolke på en eller flere af de udsendte profiler, aftaler vi et tidspunkt for online support. Vi gennemgår kandidatens profil online via Skype, Zoom eller Teams (varighed 30 til 40 minutter).

Temaer i tolkning kan f.eks. være:

  • Matcher kandidatens profil til opgaverne i stillingen mv.?
  • Er der områder i profilen, som du bør være opmærksom på?
  • Karakteristiske forskelle (hvis der er lavet test af flere kandidater).
  • Interviewspørgsmål – ift. relevante områder, du bør spørge nærmere ind til.

 

Overlevering af profiler til kandidaten

Kandidaterne har ret til indsigt i deres egen profil (jf. persondataloven).
Ønsker de det, og vil du gerne slippe for denne opgave, kan vi gennemgå profilerne med kandidaterne for dig. Du informerer blot kandidaterne om, at de kan kontakte os for en neutral gennemgang af deres profil online eller pr. telefon.

Temaer i overleveringen til kandidaten

  • Gennemgang af profilen.
  • Perspektiver af profilen i forhold til job, opgavetyper mv.

 

Skal vi hjælpe dig i din rekrutteringsproces?

Kontakt os på info@e-stimate.com, hvis du vil høre mere om,
hvordan personprofiler kan støtte din rekrutteringsproces.