Aarhus Maskinmester-skole

Kunde hos e-stimate

“Vi oplever på Aarhus Maskinmesterskole, at vores studerende er glade for at få en e-stimate profil, og indbyrdes giver det dem et sprog, som alle forstår. Farverne fra e-stimate profilerne hjælper til at forstå og til at åbne for snakken om, hvorfor vi opfører os, som vi nu engang gør.”

– Frits Giversen, Lektor, Maskiningeniør, MBA, Aarhus Maskinmesterskole

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Gennem en årrække har vi anvendt e-stimates profilværtøjer til at styrke personlig udvikling for vores studerende og som en hjælp til at danne teams (grupper). Tillige anvender vi profilerne ved ansættelser.

Vi oplever, at vores studerende er glade for at få en profil, og indbyrdes giver det dem et sprog, som alle forstår. Farverne fra e-stimate profilerne hjælper til at forstå og til at åbne for snakken om, hvorfor vi opfører os, som vi nu engang gør.

Aarhus Maskinmesterskole uddanner fremtidens tekniske ledere og mener, at en vigtig egenskab for at lede andre er, at kunne lede sig selv. Anvendelsen af e-stimate personlighedsprofiler bidrager til dette og indgår som et aktivt redskab i undervisningen.

Når de studerende begynder på uddannelsen, får de en DISC-profil, samt læring om betydningen af de 4 farver. Et år inde i studiet udvides profilen med en e-interpersonal profil for personlig udvikling. Profilen bruges bl.a. i SUS-samtaler (studie udviklings samtaler) og GRUS-samtaler (gruppe udviklings samtaler).

Vi oplever, at de studerende efterspørger profiler og er meget interesserede i anvendelsen af dem. Tillige har vi en forventning om, at mange vil møde en personlighedstest tidligt i deres arbejdskarriere, og det er derfor en relevant læring, at have arbejdet med personlighedstest gennem uddannelsen.

Frits Giversen Aarhus Maskinmesterskole kunde hos e stimate

Frits Giversen

Lektor, Maskiningeniør, MBA, Aarhus Maskinmesterskole

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.