AGF A/S

Kunde hos e-stimate

“Gennem efterhånden mange år har vi i AGF nu haft et fantastisk godt samarbejde med e-stimate, der er en kompetent og hårdtarbejdende samarbejdspartner, som altid er til rådighed, når vi har brug for det, og som altid går den ekstra meter i vores samarbejde.”

– Dan Holt Jessen, Økonomidirektør, AGF A/S

Hvorfor valgte vi e-stimate?

Vi bruger e-stimate i næsten alle vores rekrutteringsopgaver i hele koncernen, lige fra medarbejdere og ledere i administrationen til spillere og andre ansættelser i sporten. På begge områder er e-stimates ydelser og tests fremragende værktøjer i vores rekrutteringsproces.

Det kan naturligvis ikke stå alene, men det er et virkelig godt supplement i vores rekruttering. Derudover er det et godt ledelsesværktøj for vores ledere i deres dagligdag og i arbejdet med ledelse.

e-stimates ydelser og rådgivning er også præget af en stor faglighed, og rapporteringen er tilgængelig og let at gå til for vores ledere.

e-stimates ydelser og rådgivning er også præget af en stor faglighed, og rapporteringen er tilgængelig og let at gå til for vores ledere. Gennem efterhånden mange år har vi nu haft et fantastisk godt samarbejde med e-stimate, der er en kompetent og hårdtarbejdende samarbejdspartner, som altid er til rådighed, når vi har brug for det, og som altid går den ekstra meter i vores samarbejde.

Det er utroligt vigtigt for os at have en fleksibel og tilgængelig samarbejdspartner, når vi skal rekruttere i AGF.

Dan Holt Jensen AGF AS kunde hos e stimate

Dan Holt Jessen

Økonomidirektør, AGF A/S

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.