Atlantic Airways

Kunde hos e-stimate

“I Atlantic Airways har vi gennem mere end 10 år brugt e-stimates profiler som dialogværktøj til rekruttering af alt fra piloter og kabinepersonale til specialistjobs i Rescue. Vi skal have profiler og tests, der er valide og præcise. e-stimates tekniske setup er både hurtigt og let at bruge i praksis, ligesom det er let at anvende deres rapporter i dialogen med kandidaterne. e-stimate er ikke bare en leverandør, men også en god sparringspartner.”

– Georg Suðurgarð,
HR Manager, Atlantic Airways

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"I Atlantic Airways har vi gennem mere end 10 år brugt e-stimates profiler som dialogværktøj til rekruttering af alt fra piloter og kabinepersonale til specialistjobs i Rescue.

Vi skal have profiler og tests, der er valide og præcise. Det er ganske vigtigt for os i forhold til de konsekvenser, den forkerte medarbejder kan have indenfor luftfart. e-stimates tekniske setup er både hurtigt og let at bruge i praksis – ligesom det er let at anvende deres rapporter i dialogen med kandidaterne. Vi har desuden trukket på e-stimate og deres netværk i forhold til at gennemføre andre interne HR-målinger – herunder arbejdsmiljø og APV.

"e-stimate er en god sparringspartner for os"

For os er det en stor fordel med en leverandør, som har et solidt og bredt netværk af brugere og specialister, som vi kan trække på, til de konkrete behov, vi har. Har vi brug for input eller for support, så kan vi altid få det. e-stimate er ikke bare en leverandør, men også en god sparringspartner."

Georg Suðurgarð Atlantic Airways e stimates kunde

Kristian Andrés

People Development & Manager, Bestseller A/S

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.