BESTSELLER

Kunde hos e-stimate

“Valget faldt på e-stimate, da vi hos Bestseller ønskede et værktøj, der var letforståeligt, og havde en ensartet metode og layout på tværs af brugere, organisationsniveauer og anvendelseskontekster. Med e-stimates personprofiler har vi fået et værktøj, der fokuserer på praktisk anvendelighed og forståelse, samtidig med at det har fundament i en internationalt anerkendt teoretisk ramme.”

– Kristian Andrés, People Development & Manager, Bestseller A/S

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"For at støtte vores globale BESTSELLER-organisation og HR-kollegaer i at styrke deres rekrutterings- og udviklingsprocesser, søgte vi et profilværktøj, der var skalérbart. Valget faldt på e-stimate, da vi ønskede et værktøj, der var letforståeligt og som havde en ensartet metode og layout på tværs af brugere, organisationsniveauer og anvendelseskontekster.

Med e-stimates personprofiler har vi fået et værktøj, der fokuserer på praktisk anvendelighed og forståelse, samtidig med at det har fundament i en internationalt anerkendt teoretisk ramme. Personprofilernes skalérbare og letforståelige karakter skaber en fælles forståelsesramme for certificerede kollegaer, ledere, medarbejdere og kandidater. Dette har dannet en god baggrund for vores kontinuerlige optimering i både rekrutterings- og udviklingskontekst på tværs af landegrænser og kulturer.

e-stimate er en aktiv, imødekommende og løsningsorienteret samarbejdspartner. Ved implementeringen af konceptet på internationalt plan, har vi haft forskellige behov og krav, for eksempel til sprogversioner og certificeringsmodeller. Dette er en proces, som e-stimate har støttet os i. Derudover har vi draget stor nytte af den løbende sparring i forbindelse med vores udvikling af internt undervisningsmateriale. De står også til rådighed for vores certificerede kollegaer, når der er behov for sparring.

Værktøjet er blevet taget godt imod af vores certificerede kollegaer, som giver positive tilbagemeldinger omkring deres daglige anvendelse af e-stimates personprofiler til at afdække kandidater og udvikle medarbejdere på tværs af BESTSELLER. Vi værdsætter samarbejdet med e-stimate og ser frem til et langvarigt og værdiskabende samarbejde."

Kristian Andrés Bestseller Kunde af e stimate

Kristian Andrés

People Development & Manager, Bestseller A/S

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.