BKI Foods A/S

Kunde hos e-stimate

“Profilerne fra e-stimate har været vigtige værktøjer for mig som HR-manager hos BKI Foods A/S. Deres høje faglighed, gode funktionaliteter og letforståelige rapporter har overgået andre testværktøjer. Vi anvender profilerne til både funktionærer og timelønnede, hvilket har styrket samarbejdet og givet lederne ekstra indsigt i medarbejdernes adfærd og egen lederrolle.”

– Steen Kampmann Johansen, HR Manager, BKI Foods A/S

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Som HR-manager hos BKI A/S har e-stimates profiler været vigtige værktøjer for mig gennem flere år. Jeg har tidligere arbejdet med andre testværktøjer, men valgte e-stimate ud fra deres høje grad af faglighed, deres gode funktionaliteter og de let tilgængelige og forståelige rapporter.

Vi har brugt profilen til både funktionærer og timelønnede, og alle vores medarbejdere har i dag fået udarbejdet en e-interpersonal profil. Det har bidraget til bedre samarbejde i de enkelte afdelinger. Herudover har lederne fået et par ekstra ”briller” på i forhold til at læse og forstå medarbejdere samt større bevidsthed om egen adfærd i lederrollen."

BKI Foods kunde hos e stimate

Steen Kampmann Johansen

HR Manager, BKI Foods A/S

Vi har besøgt Steen til en lille snak

En snak om, hvordan de bruger e-stimates profiler hos BKI Foods A/S

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.