DTD Group

Kunde hos e-stimate

“Jeg har haft mulighed for at finde de rette profiler med e-stimate som en effektiv wingman. I DTD Group havde vi brug for et værktøj, som kunne understøtte vores rekruttering og uddannelse af teamledere på NorthSide og Tinderbox. De fire farver og otte facetter i e-interpersonal profilen er simple at tale ud fra, og de giver et godt grundlag for en fælles forståelse af både spidskompetencer og personlige udviklingspunkter.”

– Louise Bech,
Afdelingsleder, Down The Drain Production

Hvorfor valgte vi e-stimate?

Jeg har haft mulighed for at finde de rette profiler med e-stimate som en effektiv wingman. Vi havde brug for et værktøj, som kunne understøtte vores rekruttering og uddannelse af teamledere på NorthSide og Tinderbox.

De fire farver og otte facetter i e-interpersonal profilen er simple at tale ud fra, og de giver et godt grundlag for en fælles forståelse af både spidskompetencer og personlige udviklingspunkter.

Samtidig tilbyder e-stimate generelt en bred vifte af muligheder, som kan kobles på, fx teamprofilen, der hjalp med en større forståelse for sammensætning af flere profiler, der skulle arbejde tæt og intenst sammen på festivalerne.

Louise Bech DTD Group kunde hos e stimate

Louise Bech

Afdelingsleder, DTD Group

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.