ESBEES Headhunting

Kunde hos e-stimate

“e-stimate er et vigtigt redskab for at finde de bedste kandidater til vores kunder. Profilværktøjet fra e-stimate er afgørende for ESBEES, da det giver et nuanceret og bredt billede af kandidaterne. Vi har brugt e-stimate som leverandør siden 2010, og den viden, vi får i dialogen med kandidaterne, er værdifuld for virksomhederne. Ansættende ledere rapporterer efterfølgende, at det har været et nuanceret og brugbart billede, som stemmer overens med virkeligheden i ansættelsen.”

– Søren Bøge Sørensen,
Stifter og CEO, ESBEES

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"e-stimate er et vigtigt redskab for at finde de bedste kandidater til vores kunder. ESBEES er et headhunterfirma, der lever af at finde de rigtige kandidater til vores kunder, og profilværktøjet fra e-stimate er et væsentligt redskab for os. Vi bruger både adfærdsprofiler og IQ-tests, men det er dog primært fivefactor-profilerne, vi anvender, idet de giver et nuanceret og bredt billede af kandidaterne.

Vi har benyttet e-stimate som leverandør siden 2010, da vi oplever, at det kendskab, vi får til kandidaternes præferencer, er et godt samtaleværktøj med kandidaterne, hvor vi i dialog bliver klogere. Den viden, vi opnår i dialogen med kandidaten, er vigtig for virksomhederne, når de skal vurdere kandidaterne. Efterfølgende melder de ansættende ledere tilbage, at det har været et nuanceret og brugbart billede af kandidaten, som stemmer overens med virkeligheden i ansættelsen.

Vi er ikke i tvivl om, at det er profilanalyserne fra e-stimate, der giver os et bredere billede af kandidaternes præferencer, hvilket er til gavn for både kandidater og virksomheder.

Søren Bøge Sørensen Esbees kunde hos e stimate

Søren Bøge Sørensen

Stifter og CEO, ESBEES Headhunting

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.