Forsvarets Materielle Indkøbsstyrelse

Kunde hos e-stimate

“Vi startede samarbejdet med e-stimate for mere end syv år siden i forbindelse med implementering af Lean i Forsvarets Materielle Indkøbsstyrelse, FMI. Vi anvender e-stimate i flere områder: i fagligt sammensatte teams ved anskaffelser, på lederudviklingsforløb, ved ansættelse af medarbejdere og chefer. Vi har været yderst tilfredse med både produkterne og supporten fra e-stimate. e-stimate har fokus på udvikling og lytter til brugernes behov, hvilket har skabt en følelse af samhørighed. e-stimate har indført et nyt sprog i FMI, og jeg føler mig som en del af e-stimate-familien. Jeg glæder mig til et fortsat godt samarbejde mange år frem.”

– Svenn-Eric Agertoft, FMI

Hvorfor valgte FMI e-stimate?

"Forsvarsministeriets Materielle Indkøbsstyrelse, FMI, startede samarbejdet med e-stimate for mere end syv år siden i forbindelse med implementering af Lean i FMI. Profilerne skulle bruges i forbindelse med optimering af kommunikation og samarbejde mellem bl.a. Lean- ambassadører og chefer. Siden har vi i FMI indført e-stimate i flere områder:

1.

I forbindelse med optimering af vores anskaffelser, har vi fagligt sammensatte teams, hvor vi anvender profilerne til at optimere samarbejdet i teamet.

2.

På vores lederudviklingsforløb får alle chefer og ledere gennemgået deres personlige e-stimate-profil.

3.

Mange chefer kan se potentialet i e-stimate, og får efterfølgende gennemført tilsvarende forløb med profilere til deres medarbejdere i egen sektion/afdeling.

4.

Vi anvender også e-stimate ved ansættelse af medarbejdere og chefer på vores kernefunktioner. Her har vi et ønske om at udvide anvendelsen.

Indtil videre har vi primært anvendt e-interpersonal profilen. På sigt har vi intention om også at anvende e-fivefactor fra e-stimate.

FMI har altid været yderst tilfreds med både produkterne og supporten fra e-stimate. Vi bemærker med tilfredshed at e-stimate har fokus på udvikling, både af nye koncepter og med løbende at forfine og videreudvikle de eksisterende. Det skyldes vel e-stimates lydhørhed og tætte samarbejde med brugerne omkring udviklingen af deres produkter.

Svenn Eric Agertoft​ FMI kunde hos e stimate

Svenn-Eric Agertoft

Forsvarets materielle indkøbsstyrelse, FMI

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.