Hamlet Protein

Jeg var i en længere periode på jagt efter et personprofilværktøj, som jeg kunne bruge i rekrutteringen af medarbejdere i både produktionen og administrationen. På samme tid ønskede jeg at finde et værktøj, som også kunne bruges i udviklingssammenhæng. Baggrunden for, at jeg ville finde denne ”Swiss knife” – alt-i-et-værktøj var et ønske om at opbygge et fælles sprog omkring personprofiler og adfærd.

Fandt alt-i-et-værktøjet
Valget faldt på e-interpersonal profilen, som lever op til alle ovennævnte krav.
Yderligere er e-interpersonal, gennem brug af de fire farver, meget pædagogisk og nem at forstå. Jeg oplever, at testmaterialet på en god måde formidler den enkeltes profil. Desuden oplever jeg en høj grad af service og fleksibilitet fra folkene omkring e-stimate og et stort ønske om hele tiden at udvikle og forbedre værktøjet.

Jeg er super glad for at arbejde med e-interpersonal og e-fivefactor, som jeg bruger til de tungere rekrutteringer. Med de to profilværktøjer har jeg den optimale kombination af testværktøjer til rekruttering og personlig udvikling af ledere og medarbejdere i Hamlet Protein.

Vivi Stensdal, HR-Chef
Hamlet Protein

 

Er du interesseret i at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte os.