KAB

Kunde hos e-stimate

“Vi hos Københavns Almene Boligselskab (KAB) søgte et effektivt dialogværktøj til rekruttering, og hos e-stimate fandt vi netop det. Rapporterne fungerer som fremragende dialogværktøjer, hvilket har gjort det lettere for os at føre kvalificerede ansættelsessamtaler. Men e-stimates værktøjer har også strakt deres anvendelse ud over rekruttering. Vi har med succes integreret dem i vores organisation for at forbedre samarbejdet og dialogen internt.”

– Alexandra Ottosen,
Senior HR Partner, Københavns Almene Boligselskab

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Vi søgte et effektivt dialogværktøj til rekruttering, og hos e-stimate fandt vi netop det. Rapporterne fungerer som fremragende dialogværktøjer, hvilket har gjort det lettere for os at føre kvalificerede ansættelsessamtaler. Men e-stimates værktøjer har også strakt deres anvendelse ud over rekruttering.

Vi har med succes integreret dem i vores organisation for at forbedre samarbejdet og dialogen internt. Resultaterne har været positive, og tilbagemeldinger viser, at profilerne skaber en dybere forståelse for, hvorfor kolleger reagerer, som de gør.

Farverne fra profilerne er blevet en integreret del af vores dagligdag hos KAB, og det er ikke ualmindeligt at høre folk sige: 'Der havde du vidst lige et blåt øjeblik'. Medarbejderne har virkelig taget profilerne til sig og integreret dem som en naturlig del af vores kultur og samarbejdsmiljø.

Vi værdsætter det værdifulde bidrag, e-stimate har givet os, og vi ser frem til at fortsætte vores positive erfaringer med deres profiler i fremtiden."

Alexandra Ottosen Københavns Almene Boligselskab kunde hos e stimate

Alexandra Ottosen

Senior HR Partner, Københavns Almene Boligselskab

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.