Magasin

Kunde hos e-stimate

“Profilerne fra e-stimate er lette at forstå, praktisk anvendelige og har mange muligheder. I Magasin bruger vi dem primært til rekruttering af butikspersonale, da rapporterne er lette at formidle og fungerer som et godt afsæt for jobsamtalen. Profilerne rammer rigtig godt, og kandidaterne genkender sig selv, hvilket gør processen effektiv og positiv. Internt anvender vi også e-stimate’s teamprofil på vores kurser og træning for at forbedre samarbejde og dialog i teams.”

– Jeanet Tocado,
HR Performance Manager, Magasin

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Når vi gennemfører mange samtaler, er det vigtigt for os, at vi hurtigt kan komme ind til de ting, der er vigtige i forhold til kandidaten - og derfor bruger vi e-stimate.
Profilerne er lette at forstå, praktisk anvendelige og har mange muligheder.

Profilerne bruger vi primært til rekruttering af bl.a. butikspersonale. Rapporterne er lette at formidle og fungerer som et godt afsæt for jobsamtalen. Vi skal ikke bruge lang tid på at forklare - folk forstår dem hurtigt, og de har også let ved at huske dem bagefter. Samtidig oplever vi, at profilerne rammer rigtig godt, og de matcher, hvordan kandidaterne oplever og beskriver sig selv.

I Magasin bruger vi også e-stimates teamprofil på vores interne kurser og træning – bl.a. til at forbedre samarbejde og dialog i teams. På kurser og træning har vi også god gavn af de mange materialer, som e-stimate har.

Jeanet Løvenborg Tocado Magasin kunde hos e stimate

Jeanet Tocado

HR Performance Manager, Magasin

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.