Marselisborg Consulting

Kunde hos e-stimate

“Hos Marselisborg Consulting skiftede vi til e-stimate fordi deres koncept er solidt funderet, men også fordi det skaber gode rammer for samtalen – noget der er helt centralt for det succesfulde udviklingsforløb. Med e-stimates personprofiler har vi fundet det værktøj der både giver os solid indsigt i personlighed, og som præsenterer resultaterne på en måde der gør det nemt for modtageren at forstå og byde ind. Det skaber interessante samtaler, værdifulde processer og glade kunder. Vi er glade for at vi valgte e-stimate, og vi ser frem til et langt og godt samarbejde.”

– Piet Juul Birch, Direktør og partner, Marselisborg Consulting

Hvorfor valgte vi e-stimate?

Vi hos Marselisborg Consulting skiftede til e-stimate, fordi deres koncept er solidt funderet, men også fordi det skaber gode rammer for samtalen – noget der er helt centralt for det succesfulde udviklingsforløb. Med e-stimates personprofiler har vi fundet det værktøj, der både giver os solid indsigt i personlighed og præsenterer resultaterne på en måde, der gør det nemt for modtageren at forstå og byde ind. Det skaber interessante samtaler, værdifulde processer og glade kunder.

Vi er særligt glade for at bruge e-stimates profiler til lederudvikling. De giver os mulighed for at arbejde alsidigt med lederen, så vi kan fokusere på det helt rigtige niveau, alt efter hvad der er behov for i de forskellige forløb. Når vi f.eks. arbejder med ledelsesstil, er det vigtigt, at vi kan stille skarpt på koblingen mellem personlighed, motivation og adfærd – så de rigtige strategier bliver lagt dér, hvor det ikke kommer helt naturligt. Der er lige så mange vinkler på ledelsesudvikling, som der er ledere, der ønsker at udvikle sig, og derfor er det vigtigt, at vi med e-stimates profiler nemt kan lave professionelle rapporter, der er tilpasset til det vi skal bruge dem til.

Vi bruger også teamprofilerne fra e-stimate, fordi de giver os mulighed for stor fleksibilitet ift. visningen af resultaterne. Vi kan skalere niveauet, så alle i teamet kan følge med, og vi kan skrue op, når de bliver klar til at gå dybere. Samtidig er det guld værd, at teamprofilen gør det nemt at rammesætte de dynamikker, som vi udviklingskonsulenter har øje for, er i centrum i et team. Uanset om resultaterne skal vises anonymt, deles op i bestemte undergrupper, eller om lederen i teamet skal fremgå tydeligt, er det nemt at have med at gøre.

e-stimate har mødt vores behov for at stille skarpt på fagligheden fra start, og deres høje standarder for forskningsbaseret testning har været vigtig for os, da vi generelt sætter høje krav til de værktøjer, vi bruger. Det var en fornøjelse at blive certificeret, og vi har hele tiden mulighed for at række ud efter kvalificeret undervisning, når vi ønsker at blive endnu skarpere på personprofiler. Måske allervigtigst, så oplever vi stor tilfredshed fra både medarbejdere og kunder i arbejdet med e-stimates profiler. Vi er glade for, at vi valgte e- stimate, og vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Piet Juul Birch Marselisborg Consulting kunde hos e stimate

Piet Juul Birch

Direktør og partner, Marselisborg Consulting

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.