Ringsted Kommune

Kunde hos e-stimate

“Vi har i Ringsted Kommune valgt e-stimate som vores foretrukne personprofileringsværktøj, da det ikke blot tilbyder gennemsigtighed i rekrutteringssammenhænge, men også leverer en solid forskningsmæssig forankring bag profilerne. Vi oplever e-stimateprofilerne som et uundværligt værktøj i ansættelsesprocesser, hvor det kvalificerer dialogen om kandidaternes personlige egenskaber og deres match med jobbet.”

– Christina Helveg Nielsen, HR-konsulent, Ringsted Kommune

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Vi valgte e-stimate til i 2021, da vi særligt ønskede et nyt personprofilerings-værktøj, der var mere transparent i rekrutteringssammenhænge. Samtidig valgte vi e-stimate på grund af det solide forskningsmæssige fundament bag profilerne.

Vi anvender e-stimate til både rekruttering og teamudvikling og oplever, at værktøjet er nemmere at formidle til kandidaterne end vi har prøvet med tidligere profileringsværktøjer. Circumplex-modellen er meget pædagogisk og kan hurtigt komme i spil over for kandidaterne i en tilbagemelding. Samtidig er det meget fleksibelt at anvende profilerne, da indholdet i værktøjet kan tilpasses alt efter konteksten og på mange forskellige måder. Vi oplever e-stimateprofilerne som et uundværligt værktøj i ansættelsesprocesser, hvor det kvalificerer dialogen om kandidatens personlige egenskaber og matchet med jobbet. Profilerne giver særligt rekrutterende ledere en god indsigt i, hvordan potentielle kandidat skal spilles god.

Til teamudvikling anvender vi særligt ”light” modellen af e-stimate på 100 spørgsmål (interpersonal) til medarbejdere, og vi har god erfaring med udviklingsprocesser. Også her kan vi få de individuelle profiler hurtigt i spil i en dialog, som kan give gode grin, men også mere alvorlige refleksioner over adfærd i et team. Teamprofilerne kan også give gode refleksioner om styrker og udfordringer på alles vegne.

Vi oplever generelt, at vores deltagere i e-stimateprocesser får god indsigt og forståelse for sig selv og hinanden på nye måder, når vi arbejder med profilerne på de 8 facetter.

Der er altid god sparring og support at hente hos holdet bag e-stimate. Samtidig er det enormt værdifuldt, at der jævnligt inviteres til webinarer mv., hvor vi kan udvikle os i forhold til brugen af værktøjerne.

Vi har ofte anbefalet e-stimate til sparringspartnere fra andre kommuner og gør det glædeligt fortsat."

Christina Helveg Nielsen HR konsulent Ringsted Kommune kunde hos e stimate

Christina Helveg Nielsen

HR-konsulent, Ringsted Kommune

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.