Syddansk Universitet

Kunde hos e-stimate

“På Syddansk Universitet, SDU, bruger vi profiler fra e-stimate med studerende på bachelor- og kandidatniveau samt i efteruddannelsesforløb for små- og mellemstore virksomheder. Profilerne er en øjenåbner, hjælper med at sætte ord på kompetencer og forstå forskellighed i gruppearbejde. Overlevering er nem, og mange er imponerede over præcisionen. Sammenhængen mellem kvalitet og pris var afgørende for valget af e-stimate.”

– Lone F. Toftild,
Daglig leder, Syddansk Universitet

Hvorfor valgte vi e-stimate?

Vi bruger e-interpersonal profilen sammen med studerende på SDU på bachelor- og kandidatniveau, der vil starte egen virksomhed under studiet. Herudover har vi også et samarbejde med e-stimate på et efteruddannelsesforløb, som vi tilbyder til små- og mellemstore virksomheder. Her har vi integreret en certificering i uddannelsen, så deltagerne selv kan bruge værktøjerne efterfølgende til rekruttering og medarbejderudvikling.

"For de studerende på SDU har profilerne været en stor øjenåbner"

Både i forhold til at sætte ord på egne personlige kompetencer, men også i forhold til, hvordan forskellighed bidrager til gruppearbejdet. Det er meget nemt at overlevere profilerne, og mange er imponerede over, hvor præcise de er. Det er sjældent, at folk ikke kan genkende sig selv. Sammenhængen mellem den gode kvalitet og en fair pris har desuden været en afgørende faktor for valget af e-stimate.

Lone F Toftild​ Syddansk Universitet SDU kunde hos e stimate

Lone F. Toftild

Daglig leder, Syddansk Universitet, SDU

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.