Vejle Kommune

Kunde hos e-stimate

“Værktøjerne fra e-stimate har beriget og kvalificeret vores valg af de kandidater, som vi i Vejle Kommune har testet ved rekrutteringer, og i udviklingssammenhænge har testene været en vigtig faktor i bestræbelserne på at afdække, hvad der spiller den enkelte og teamet god. Testene her er funderet på et højt professionelt fagligt niveau, som vi ikke har set lignende tidligere, og variationen af testmulighederne er her unik.”

– Flemming Madsen, Chefkonsulent, Koncern HR, Vejle Kommune

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"Vi har i Vejle Kommune gennem mange år brugt tests i forbindelse med både rekrutteringer og i udviklingssammenhæng for ledere og teams.

Det har beriget og kvalificeret vores valg af de kandidater, som vi har testet ved rekrutteringer, og i udviklingssammenhænge har testene været en vigtig faktor i bestræbelserne på at afdække, hvad der spiller den enkelte og teamet god. Da vi blev opmærksom på mulighederne ved e-stimate, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle indlede et samarbejde her.

Testene her er funderet på et højt professionelt fagligt niveau, som vi ikke har set lignende tidligere, og variationen af testmulighederne er her unik. Der er mange lag i testene, og disse kan tilpasses efter behov. Testene og testresultaterne er relativt lette at formidle til modtagerne, da der er gjort en del ud af det pædagogiske (inkl. farver mv.) for at lette formidlingen. Det virker supergodt hos os.

Vi er som konsulenter i kommunen meget glade for den løbende uddannelse, masterclasses, webinarer, den årlige konference, den løbende sparring mv. som e-stimate tilbyder.

Det højner den faglige interesse og den professionelle tilgang til vores arbejde."

Flemming Madsen Vejle Kommune kunde hos e stimate

Flemming Madsen

Chefkonsulent, Koncern HR, Vejle Kommune

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.