VIA University College

Kunde hos e-stimate

“Vi har på VIA University College brugt profiler fra e-stimate i rigtig mange år, fordi den aldrig skuffer, bliver ved med at udvikle sig og fordi samararbejdet med e-stimate er upåklageligt. Vi oplever, at profilerne måler det, de siger, de måler, at de er brugervenlige og præcise, at certificeringen er seriøs, og at det samme gælder for samarbejdet med udbyder.”

Hvorfor valgte vi e-stimate?

"e-stimates e-interpersonal er et helt centralt værktøj i vores innovationsforløb på 3. semester, hvor de studerende udfordres i et tværfagligt samarbejde omkring projekter, der ligger uden for deres egentlige faglighed.

Sådanne projekter stiller krav til samarbejdskompetencer, og bevidstheden om egne kompetencer og forståelsen for forskelligheder blandt samarbejdspartnere er afgørende for det optimale udfald såvel resultat- som procesmæssigt. I et 3 dages forløb, forud for de studerendes arbejde med selve innovationsudfordringen, arbejder vi med de studerendes personlige kompetencer, kommunikation og konflikthåndtering, hvor profilen aktivt inddrages.

e-stimates profil udmærker sig ved at være let at udfylde, let at forstå og let at anvende fremadrettet, ligesom vores studerende oplever en meget høj genkendelighed allerede i 4 farver/ 8 facetter profilen, som er dem, vi tager udgangspunkt i i forløbet. Som bruger af profilen oplever man, at den let understøttes af de processer, vi sætter i gang.

De studerende tager profilen til sig i en sådan grad, at den bliver en integreret del af deres fortsatte studie og interne samarbejde, lige som mange studerende efterspørger den udvidede profil til videre udvikling, og vi, som uddannelsesinstitution, oplever, at den, ud over at medvirke til at forbedret samarbejde mellem de studerende under uddannelsen, medvirker til at fastholde de studerende i uddannelsen, og understøtter deres personlige udvikling, herunder deres employability.

Vi har brugt profilen i rigtig mange år, fordi den aldrig skuffer, bliver ved med at udvikle sig og fordi samararbejdet med e-stimate er upåklageligt. Vi oplever, at profilerne måler det, de siger, de måler, at de er brugervenlige og præcise, at certificeringen er seriøs, og at det samme gælder for samarbejdet med udbyder.

Vibeke Kragh VIA University College kunde hos e stimate

Vibeke Kragh

Lektor Cand. Jur., Via University College

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.