e-stimates værktøjer bruges til rekruttering, talentudvikling, teamudvikling mv.
Her på siden kan du læse om vores brugeres oplevelser med værktøjerne i praksis, og hvorfor de har valgt lige netop vores test- og personprofil værktøjer.

Fandt alt-i-et-værktøjet

Jeg var over en længere periode på jagt efter et personprofilværktøj, som jeg kunne bruge i rekruttering af medarbejdere både i produktionen og i administrationen. På samme tid ønskede jeg at finde et værktøj som også kunne bruges i udviklingssammenhæng. Baggrunden for at jeg ville finde denne ”Swiss knife” – alt-i-et-værktøj var et ønske om, at opbygge et fælles sprog omkring personprofiler og adfærd.

Valget faldt på Adfærdsprofilen, som lever op til alle ovennævnte krav.
Yderligere er Adfærdsprofilen, gennem brug af de fire farver, meget pædagogisk og nem at forstå.

Jeg oplever, at testmaterialet er let at forstå, og på en god måde formidler den enkeltes profil. Desuden har jeg oplevet en høj grad af service og fleksibilitet fra folkene omkring e-stimate, og et stort ønske om hele tiden at udvikle og forbedre værktøjet.

Jeg er super glad for at arbejde med Adfærdsprofilen – og sammen med FemfaktorProfilen, som jeg bruger til de tungere rekrutteringer – oplever jeg, at jeg har den optimale kombination af testværktøjer til rekruttering og personlig udvikling af ledere og medarbejdere i Hamlet Protein.

Vivi Stensdal, HR-Chef
Hamlet Protein