Tilmelding certificering i Hørning

Du tilmelder dig certificeringen ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse inden første mødedag online. Husk at vælge dato for både onlinedag og kursusdag - onlinedagen skal foregå inden kursudagen.

1. Modul - Teoretisk fundament

Det første modul består i et selvstudie og et virtuelt forløb. På første online kursusdag (4 timer - fra kl. 09:00 - 13:00) gennemgås selvstudiet sammen med en underviser, og du modtager også login til din egen konsulentside. Det betyder at du allerede herfra kan starte med træning og blive rutineret i at bruge både platformen og profilerne.

2. Modul - Praktisk anvendelse

Andet modul består i en fysisk kursusdag fra kl. 09:00 - 17:00. Her sætter vi fokus på praktisk anvendelse af profiler og vi træner i alle de praktiske ting: Teamworkshop, tolkning af teamprofiler, tolkning af individuelle profiler og træning i individuel overlevering.

3. Modul - Træningsforløb

Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler. Profilerne til træning indgår i prisen, ligesom individuel support og sparring med din underviser er med i pakken. Træningsperioden afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat, når testen er bestået.

Praktisk

Adresse: e-stimate hovedkontor, Nydamsvej17, 8362 Hørning
Pris: 15.000,- ekskl. moms

Tilmeld dig via nedenstående formular