Virtuel certificering
Den 26. februar

Du tilmelder dig certificeringen ved at kontakte Sandra på Sand@e-stimate.com. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse inden første mødedag online.

1. Modul - Teoretisk fundament

Det første modul består i et selvstudie og et virtuelt forløb. På første online kursusdag gennemgås selvstudiet sammen med en underviser, og du modtager også login til din egen konsulentside. Det betyder at du allerede herfra kan starte med træning og blive rutineret i at bruge både platformen og profilerne.

2. Modul - Praktisk anvendelse

Andet modul består i en online kursusdag fra kl. 09:00 - 17:00. Her sætter vi fokus på praktisk anvendelse af profiler og vi træner i alle de praktiske ting: Teamworkshop, tolkning af teamprofiler, tolkning af individuelle profiler og træning i individuel overlevering.

3. Modul - Træningsforløb

Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler. Profilerne til træning indgår i prisen, ligesom individuel support og sparring med din underviser er med i pakken. Træningsperioden afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat, når testen er bestået.

Praktisk:

Dato: 10. februar 2021 eller den 3. marts 2021
Fokus: Teori og introduktion til system
Tidspunkt: 9.00 til 13.00
Adresse: Online

Dato: 26. februar 2021
Fokus: Praktisk anvendelse
Tidspunkt: 9.00 til 17.00
Adresse: Online

Pris: 15.000,- ekskl. moms

 

Tilmelding

Kontakt Sandra på Sand@e-stimate.com for at tilmelde dig denne certificering.