Certificering

Hos e-stimate tilbyder vi en certificering, der giver adgang til alle vores profil- og testværktøjer, specialiseringer i rekruttering og udvikling, et MasterClass-forløb og månedlige inspirationswebinarer.​

Herunder kan du læse om de forskellige forløb.

Oplevelser fra en farverig kursusdag e stimate testudbyder HR profil og testværktøjer bliv certificeret

Certificeringsforløbet

Herunder kan du se, hvordan en certificering i e-stimates profil- og testværktøjer forløber sig. 

Tilmelding

Det hele begynder når du vælger den dato der passer dig bedst i vores kursuskalender og trykker 'Tilmeld' efter at have udfyldt tilmeldingsformularen.

Gå til kursuskalender

Selvstudie

Allerede ved din tilmelding modtager dit digitale e-academy certificeringsmateriale, som indeholder videoer, links til artikler og øvrige relevante materialer.

Der er stof i et omfang af en traditionel kursusdag – og da denne del er selvstudie, kan du selv styre, hvornår det passer dig bedst at gennemgå materialet.

Træningsperiode

Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler.

OBS. Profilerne til træning indgår i prisen, ligesom individuel support og sparring med din underviser er med i pakken.

Afsluttet certificering

Din certificering afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat, når testen er bestået.

Som certificeret e-stimate konsulent har du ubegrænset adgang til alle profil- og testværktøjer samt procesmaterialer på vores platform.

Efter certificeringen kan du tilmed deltage på en af vores specialiseringer, der tilbyder nye konsulenter en fleksibel mulighed for udvikling af deres praktiske færdigheder i brugen af de profil- og testværktøjer, de benytter til dagligt.

Sted:

Vestermølle • Oddervej 80 • 8660 Skanderborg (Certificering Jylland)

WTC Center • Borupvang 3 • 2750 Ballerup (Certificering Sjælland)

Pris: 16.500,- ekskl. moms

OBS. prisen er inkl. forplejning på 2. modul, samt træningsprofiler, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Specialisering

Hvis du gerne vil gå fra generalist til specialist i ét af e-stimates specifikke profilværktøjer, kan du deltage på en af vores specialiseringer. Specialiseringerne er en fleksibel måde at opbygge sin certificering på – og de giver dig mulighed for at dygtiggøre dig i de forskellige speciale-overbygninger alt efter, hvad du har behov for og lyst til.

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til rekruttering, tilbyder vi dig en specialisering med fokus på dette. Du får indblik i baggrunden for e-fivefactor profilen og vores IQ-test, IQ Potential. På specialiseringen er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til rekruttering – tolkning, overlevering mv.

Sådan er forløbet på specialiseringen:

Step 1 – Forberedelse inden kursusdagen
Ca. en måned før kurusdagen modtager du dit e-learning materiale – en digital workbook med videoer, slides og faglige artikler om Fivefactormodellen og IQ-tests.

Step 2 – Kursusdag 
Om formiddagen fokuserer vi på tolkning af e-fivefactor profilen og IQ-Potential med konkrete cases. Eftermiddagen er dedikeret til praktisk anvendelse med træning i overleveringer og jobinterviews med profiler.

Step 3 – Træning i praktisk anvendelse
Efter kursusdagen starter din selvstændige træningsperiode. Du skal træne to tilbagemeldinger på e-fivefactor profilen og IQ potential. Profiler samt materialer til overlevering er inkluderet i prisen på specialiseringen.

Step 4 – Certifikat
Specialiseringen afsluttes med en prøve, og derefter modtager du et specialistcertifikat.

Tilmeld dig her!

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til personlig udvikling, talentudvikling og potentialeudvikling, tilbyder vi dig en specialisering med fokus på dette. Her går vi i dybden med brugen af Potentialprofilen og e-asy 360°. På specialiseringen er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til personlig udvikling – tolkning, overlevering mv.

Sådan er forløbet på specialiseringen:

Step 1 – Forberedelse inden kursusdag
Omkring to uger før kursusdagen modtager du dit e-learning materiale – en digital workbook med videoer, slides og relevante faglige artikler.

Step 2 – Kursusdagen
Om formiddagen fokuserer vi på Potentialeprofilen med øvelser i praktisk anvendelse med konkrete cases. Eftermiddagen er dedikeret til 360 graders feedback med træning i overleveringer og coaching med e-asy 360°.

Step 3 – Træning i praktisk anvendelse
Efter kursusdagen  indleder du din selvstændige træningsperiode. Som en del af forløbet skal du gennemføre to overleveringer af Potentialeprofilen, og desuden får du mulighed for at oprette din egen e-asy 360°. Profiler samt materialer til overlevering er inkluderet i prisen for specialiseringen.

Step 4 – Certifikat
Specialiseringen afsluttes med en prøve, og derefter modtager du dit specialistcertifikat.

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til medarbejder- og lederudvikling, tilbyder vi dig en specialisering med fokus på dette. Vi går i dybden med brugen af e-fivefactor profilen og giver introduktion til Dark Sides. På specialiseringen er der fokus på praktisk anvendelse af profilen til udvikling af medarbejder og ledere – tolkning, overlevering mv.

Sådan er forløbet på specialiseringen:

Step 1 – Forberedelse inden kursusdag
Ca. en måned før kurusdagen modtager du dit e-learning materiale – en digital workbook med videoer, slides og relevante faglige artikler.

Step 2 – Kursusdagen
På kursusdagen fokuserer vi på e-fivefactor profilen med øvelser i praktisk anvendelse med konkrete cases. 

Step 3 – Træning i praktisk anvendelse
Efter kursusdagen starter din selvstændige træningsperiode. Du skal træne to tilbagemeldinger på e-fivefactor profilen. Profiler samt materialer til overlevering er inkluderet i prisen på specialiseringen.

Step 4 – Certifikat
Specialiserigen afsluttes med en prøve, og derefter modtager du dit specialistcertifikat.

Til dig der vil i dybden med performance- og teamudvikling, tilbyder vi en specialisering med fokus på dette. På modulet går vi i dybden med brugen af Teamprofilen, Kulturanalysen og e-dialog. Her er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til personlig udvikling – tolkning, overlevering mv.

Sådan er forløbet på specialiseringen:

Step 1 – Forberedelse inden kursusdag
Ca. en måned før kurusdagen modtager du dit e-learning materiale – en digital workbook med videoer, slides og relevante faglige artikler.

Step 2 – Kursusdagen
Om formiddagen fokuserer vi på tolkning af den udvidede Teamprofilen og træning med konkrete cases. Eftermiddagen er dedikeret til praktisk anvendelse af Kulturanalysen og e-dialog med konkrete cases.

Step 3 – Træning i praktisk anvendelse
Efter kursusdagen starter din selvstændige træningsperiode. Du skal lave en Kulturanalyse og en Teamprofil, samt gennemføre to mindre teamsessions med Teamprofilen, Kulturanalysen og e-dialog. Profiler samt materialer til overlevering er inkluderet i prisen på specialiseringen.

Step 4 – Certifikat
Specialiseringen afsluttes med en prøve og herefter modtages specialistcertifikat.

Indsats: 15-20 timer (forberedelse, kursusdag, træning, prøve)

Sted: Vestermølle • Oddervej 80 • 8660 Skanderborg 

Krav: Certificeret e-stimate bruger

Pris: 2.500,- ekskl. moms

OBS. prisen er inkl. forplejning på kursusdagen, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Online: Flere af specialiseringer tilbydes også online.

Se kursuskalender

MasterClass

Har du solid erfaring med personprofiler? Arbejder du med rekruttering eller udvikling på leder- og specialistniveau, eller har du på anden vis interesse i at dykke ned i teorierne bag e-stimates tungeste profilværktøjer? Så er MasterClass måske noget for dig!

Master Class er et intensivt forløb på ca. 3 måneder – og er en blanding mellem teori og praktik på både fysiske og online kursusdage. 

Det er vigtigt, at lysten driver værket. Igennem hele forløbet skal du på egen hånd sætte tid af til at læse og forberede din deltagelse med udgangspunkt i videnskabelige artikler.  Pensumniveau og omfang er ca. 100 sider – svarende til det, der arbejdes med i Personlighedspsykologi på psykologuddannelsen. Både på de fysiske og online kursusdage arbejder vi med pensum.

Samtidig med det teoretiske pensum skal du også afsætte tid til: at gennemføre tre e-fivefactor tilbagemeldinger, forberede en præsentation af høstede erfaringer samt gennemførelse af teoretisk online delprøve.

Ved bestået teoretisk og praktisk prøve udstedes Gold Certified bevis.

MasterClass certificering

 1. Fysisk kursusdag: Introduktion og oplæg ved undervisere  

 2. Online kursusdag: Gruppeøvelser med fokus på tema fra pensum

 3. Online kursusdag: Gruppeøvelser med fokus på tema fra pensum

 4. Online kursusdag: Gruppeøvelser med fokus på tema fra pensum

 5. Online kursusdag: Gruppeøvelser med fokus på tema fra pensum

 6. Online kursusdag: Forberedelse af præsentationer til sidste kursusdag

 7. Fysisk kursus: Præsentation af træningscase og modtagelse af certifikat

Anna Pacak-VedelAnna Pacak-Vedel er uddannet cand.psych. og ph.d. fra Aarhus Universitet og forsker blandt andet i personlighedstræk, intelligens og personlighedens skyggesider.

 

Jørgen C. Friis

Jørgen C. Friis er founder af e-stimate og er kendt for hans solide praktiske viden om personlighedspsykologi, psykometri og personligehedstest.

_________

Både Anna og Jørgen har stor teoretisk og praktisk viden indenfor personlighedspsykologi og psykometriske testværktøjer – dermed vil du blive undervist på et meget højt fagligt og praktisk niveau.

Sted – fysiske kursusdage:

Vestermølle • Oddervej 80 • 8660 Skanderborg 

Formelle krav: 

Minimum ét års erfaring med psykometriske testværkøjer

Pris:

16.500,- ekskl. moms 

OBS. prisen er inkl. forplejning på 2. modul, samt træningsprofiler, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Inspiration - Webinarer

Du har altid mulighed for at deltage i et af vores mange gratis webinarer!

Mindst én gang hver anden måned gennemfører vi et webinar på ca. 1 time med fokus på et specifikt tema. F.eks.:

 • ▸  e-fivefactor– praktisk anvendelse
 • ▸  IQ-test – teori og anvendelse
 • ▸  Teamprofilen – teori og anvendelse
 • ▸  Lær at lytte i farver
 • ▸  Jobprofiler og Matchprofiler
 • ▸  360 graders feedback – fra start til slut
 • ▸  Bedre samarbejde med e-dialog

Sted

Online – link tilsendes ved tilmelding

Krav

Alle er velkommen til at deltage

Pris

Gratis

Profil- og testværktøjer

Her ser du alle de profil- og testværktøjer du får adgang til med din certificering. Klik på værktøjerne for at læse mere.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.