Bliv certificeret i e-stimate

Med en certificering hos e-stimate får du adgang til alle profil- og testværktøjer. Du får således en platform, der giver dig en vifte af forskellige muligheder, som du kan bruge til udvikling og rekruttering m.m.

Certificeringsforløbet
Certificeringen består af tre moduler og giver dig et solidt, teoretisk og praktisk fundament. Allerede ved tilmelding modtager du en digital workbook, som indeholder videoer, links til artikler og øvrige materialer. Herefter deltager du på en online kursusdag fra 9.00 til 13.00 – disse kursusdage gennemfører vi løbende, så du kan selv vælge den dato, der passer dig bedst. Andet modul består i deltagelse på en kursusdag fra 09:00 - 17:00 enten i Ballerup eller Skanderborg. Som en fast del af certificeringen er der en hands on træningsperiode – hvor der skal gennemføres et minimum antal overleveringer af profiler. Træningsperioden afsluttes med en digital selvtest – og du modtager herefter dit certifikat. Du kan læse mere om certificeringsforløbet her.

Se kommende certificeringsforløb her.

 

Specialistmoduler og MasterClass-forløb

Specialist
Hvis du gerne vil dygtiggøre dig yderligere, kan du deltage på et af vores specialistmoduler. Vi udbyder fire specialistmoduler – alle bestående af én dags intensiv undervisning samt efterfølgende træning i praktisk anvendelse. Vores specialistkurser er Everything you need - du får teori, slides, praktisk træning samt alle nødvendige materialer med i modulet.

Master
Hvis du gerne vil dygtiggøre dig yderligere og opnå dybeste viden på det teoretiske niveau, kan du også søge om at komme med på vores MasterClass og blive certificeret Master. Der optages kun deltagere med minimum 1 års erfaring i anvendelse af profil- og testværktøjer. På MasterClass undervises du af forskere og Ph.d.er inden for det psykologiske felt. Master Class afvikles én gang årligt.

Se kommende specialist- og Masterforløb her.

 

 

Webinarer og events

Vi afholder desuden en lang række spændende webinarer og events. Mindst én gang hver måned gennemfører vi et webinar på ca. 1-1½ time med fokus på ét specifikt tema, som f.eks. Teamprofilen, e-fivefactor profilen, og IQ-test.

Se kommende webinarer og events her

 

 

 

 Har du spørgsmål til vores certificeringer eller arrangementer?

Så er du velkommen at kontakte os på info@e-stimate.com eller  +45 72 44 44 19