e-interpersonal

En professionel personprofil med flere nuancer

 

 

Du kan bruge e-interpersonal til:

  • Rekruttering
  • Medarbejderudvikling
  • Lederudvikling
  • Talentudvikling
  • Coaching og personlig udvikling
  • Styrke kommunikation og samarbejde

 

Ideel til udvikling og rekruttering

- på operationel og taktisk niveau

 

e-interpersonal er en professionel personprofil, der giver et billede af en persons adfærd og præferencer. Hvis du er bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer, men du vil samtidig opleve, at rapporterne har flere detaljer og er mere nuanceret. Det gør den særligt velegnet til rekruttering og medarbejderudvikling.

Flere nuancer end DISC

I profilen anvendes der, ligesom i e-disc profilen, de fire farver, men herudover vises der også otte karaktertræk. Det giver markant flere nuancer og større dybde. e-interpersonal har mange anvendelsesmuligheder og bruges både til rekruttering og udvikling. Rapporterne er intuitive og brugervenlige. Teksterne er formidlet i et dagligdags sprog, og der bliver brugt grafiske elementer, som giver et hurtigt overblik og gør den let at anvende i f.eks. en jobsamtale eller en medarbejdersamtale.

Tilpas selv rapporten

Du kan let selv tilpasse profilrapporten med præcis de elementer, som du har brug for til den konkrete situation. For eksempel kan du tilvælge rapportelementer som "interviewguide", "ledelse af" og "kommunikation og samarbejde" - uden at det koster mere. På den måde kan du eksempelvis i en rekrutteringsproces tilpasse rapporten med præcis det indhold du ønsker.

 

Vil du se et eksempel på e-interpersonal profilen?

Hent en demorapport her

 

Grit og robusthed

Med e-interpersonal profilen kan du også afdækker Robusthed og Grit - to helt essentielle ting i rekrutteringsprocessen. Grit er "vedholdenhed" og "ambition", som begge er vigtige prædikatore for jobsucces. Robusthed er også et vigtigt personlighedstræk i forhold til om kandidaten kan håndtere pres og stress.

Angela Duckworth, som står bag begrebet Grit, har gennem flere undersøgelser påvist at Grit-scoren er en af de bedste prædiktore for succes. En høj Grit-score forudsiger dem, som ikke giver op når de møder udfordringer.

Du kan læse mere her om Grit

 

Teorien bag

Alle e-stimates profiler og test er forskningsbaserede, men formidlet på en let og overskuelig måde.

Modellen, eller den "runde cirkel", som anvendes  i alle vores profiler hedder en Interpersonel Cirkumplex Model. Interpersonel teori bygger på socialpsykologen George H. Mead’s tanker. En vigtig interpersonel pointe er, at personlighedsforskelle er sociale fænomener. Dvs. at personligheden indeholder en afbalancering af, at man på den ene side forsøger sig med en strategisk selvfremstilling, og at man på den anden side må holde igen, fordi der er begrænsninger for, hvad omgivelserne vil gå med til.

Cirkumplex modellen, og farverne, er med til at formidle kompleks teori på en let forståelig og praktisk måde.

Spørgerammen

Spørgerammen bag alle profilerne har afsæt i big five teorierne, som er den mest anerkendte forskning inden for personlighedstest. Big five måler på 30 personlighedstræk klynget i fem hovedfaktorer. hos e-stimate arbejder vi med de 30 personlighedstræk, som afsæt for alle vores profilværktøjer illustreret i cirkumplex modellen. Det er en forced choice spørgeramme og den tager cirka 20 minutter af udfylde.

 

 

Hvordan bliver jeg certificeret?

Husk at du med én certificering får adgang til alle profiler og værktøjer, så du får både adgang til e-interpersonal og alle de andre profil- og testværktøjer.

Læs mere om, hvordan du bliver certificereret