Online webinar Jobprofil og Jobmatch

Den 22. august 2023 tilbyder vi en times online webinar, hvor du får indblik i vores to værktøjer Jobprofilen og Jobmatch. På webinaret vil du møde Jørgen C. Friis, som vil præsentere dig for, hvordan du kan anvende værktøjerne til rekruttering.

Praktisk

Dato: 22. august 2023

Tidspunkt: 13:00 - 14:00

Sted: Online - du vil modtage et link du skal bruge

Det er gratis at deltage

Jørgen C. Friis Underviser
Underviser
Jørgen C. Friis,
Stifter af e-stimate

Rekruttering koster

...fejlrekruttering koster mere

Det er afgørende for en virksomheds succes at rekruttere de mest kompetente og egnede medarbejdere, som kan bidrage til opfyldelsen af virksomhedens målsætning. Det er dyrt at rekruttere, men det er endnu dyre at rekruttere den forkerte medarbejder.

Med Jobprofilen får du et konkret værktøj til at afdække vigtige personlige kompetencer hos jeres nye medarbejder. Jobanalysen er helt afgørende for, at man allerede tidligt får sat skarpt på, hvilke kompetencer og menneskelige egenskaber, der er afgørende for både at præstere og trives i jobbet samt passe ind i organisationens kultur.

Deltag på vores webinar og få indblik i, hvordan du med værktøjet "jobprofilen" får et konkret værktøj til at definerer, hvilke personlige kompetencer du søger hos jeres nye medarbejder og hvordan du laver en jobmatch rapport. Webinaret er primært for certificerede brugere, men alle er velkomne!

jobprofil

Her ser du et eksempel på en jobprofil.