Konferencedag 2022

Velkommen til e-stimates årlige konferencedag i ”fængslende rammer”. Vi byder på inspirerende oplæg om "Lederskabets mørke sider" ved både forsker og forfatter samt spændende oplæg fra andre e-stimate brugere. Læs her om vores populære konferencedag og tilmeld dig online.

 

Program for dagen

Torsdag den 16. juni 2022 holder vi Konferencedag i oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET i Horsens. Vi har bl.a. inviteret en række e-stimate brugere med fra: Normal, Forsvaret og eliteidrættens verden.  Du kan blive inspireret af, hvordan netop de bruger e-stimates profiler til både udvikling og rekruttering.

Vi glæder os også til at bevæge os ud i de lidt mindre flatterende sider af lederskab. For hvordan er lederskabet, når vi går bag om facaden, og alt ikke længere kun er lyst og rosenrødt? Det fortæller Anna Pacak-Vedel, Forsker og Psykolog,  og Morten Svennson, forfatter til bogen ”Lederskabets mørke sider”, mere om, når de holder oplæg i dagens fængselsrammer... Og så afslutter vi dagen med en mere ”lys” surprise!

Vi sørger for forfriskende drikkevarer og snacks - og til frokost serveres der fængselsmad. Der vil også være en lille give-away, når vi efter en spændende dag løslades til ny-opdaget frihed.

Vi donerer overskuddet – også i 2022

e-stimate støtter i år Bistad, der har bier, honning, bivokslys mv. som omdrejningspunktet – men det primære er indsatsen med at hjælpe udsatte borgere med et mere meningsfyldt liv. Bistad støtter bl.a. unge borgere, der har angst, depression og i det hele taget svært ved at finde fodfæste i livet (der er desværre et markant stigende behov for en indsats her). Bistad vil bruge pengene til en ekstra mentor, som har ressourcerne til at hjælpe de unge.

Praktisk

Dato: Torsdag d. 16. juni 2022
Tidspunkt: 10:00 - 16:00
Adresse: FÆNGLSET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Pris: 1.500,- ekskl. moms

 

Tilmelding