Konferencedag 2023

"Kloge hoveder"

Vi glæder os igen til at byde velkommen på den årlige e-stimate konferencedag. Overskriften er i år “Kloge hoveder” – og du kan glæde dig til en dag med mange spændende oplæg på programmet!

Husk at sætte kryds!

Praktisk

Dato: Torsdag d. 11. maj 2023
Tidspunkt: 09:00 – 15:00
Adresse: Vestermølle – Oddervej 80, 8660 Skanderborg
Pris: 1.500,- ekskl. moms

Program

Lars Larsen, Professor ved Aarhus Universitet

"Hvad siger forskningen om intelligens?"

Hvad er intelligens? Hvordan afdækker man intelligens? Og hvorfor er det overhovedet interessant at kigge på? Det kan du blive klogere på, når Lars Larsen, som forsker i intelligens, fortæller mere om emnet på konferencedagen.

Tom Fisker, Ambitious Teams og Regionsformand i Mensa

"Stor nok til at være lille"

Tom ved, at din intelligens kan bringe dig langt, men også styre dig blindt ind i sociale dørstolper og uforudsete fælder. Spørgsmålet er, når alt kommer til alt, om du er stor nok til at være lille. Som noget ekstra får du også en bog af Tom til at få det bedste ud af dine intelligente kolleger.

René Petersen, Performance Coach & Manager

"Kom i mental topform"

René Petersen er Mental Performance Coach i FC Midtjylland og Performance Manager ved BESTSELLER. Du kan glæde dig til at opleve René, når han holder oplæg om, hvordan højtydende mennesker og high performance hænger tæt sammen med selvindsigt.

Simon TJ, Formand for Muskelsvindfonden

"Hovedet fejler ikke noget"

Simon fik diagnosen muskelsvind, da han var to år – men hovedet fejler ikke noget. Simon har allerede opnået en lang række imponerende præstationer: Bl.a. formand for Muskelsvindfonden, talsmand i TV-Avisen, politisk aktivist, ungdomsjournalist og  konferencier på Grøn Koncert.

Sløret løftes for den nye IQ-test: "Odd-Man-Out"

I samarbejde med Aarhus Universitet præsenterer vi på dagen også en ny IQ-test.

Lidt om den nye IQ-test


Der er sammenhæng mellem opmærksomhedspræstation og vores generelle kognitive evne (G-faktor). Den nye IQ-test er en opmærksomhedstest, der måler personens ”Choice reaction time” – hvor hurtigt respondenten er til at analysere enkle informationer og træffe en korrekt beslutning.

Fordelen ved en ”Choice reaction time”-test er, at det ikke er komplekse opgaver, der skal besvares. Den vil altså ikke blive oplevet som en decideret IQ-test. Desuden er der kortere svartid, end der er ved en traditionel IQ-test. Man opnår på den m¨åde en effektiv afdækning af IQ på kort tid – og uden ”præstationsangst”.