Konferencedag 2023: "Kloge hoveder"

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 11. maj 2023!
Her glæder vi os til igen at byde velkommen på den årlige e-stimate konferencedag.
På konferencedagen 2023 sætter vi fokus på "Kloge hoveder" - og vi glæder os til en dag med spændende oplæg om bl.a. intelligens og mental performance.

 

Early bird pris

Tilmeld jer allerede nu - og få to billetter til én billets pris.

 

Praktisk

Dato: Torsdag d. 11. maj 2023
Tidspunkt: 09:00 - 15:00
Adresse: Vestermølle -  Oddervej 80, 8660 Skanderborg
Pris: 1.500,- ekskl. moms

 

Program for konferencedagen

 

Hvad er intelligens?
Lars Larsen, Professor ved Aarhus Universitet

Hvad er intelligens? Hvordan afdækker man intelligens? Og hvorfor er det overhovedet interessant at kigge på? Det kan du blive klogere på, når Lars Larsen, som forsker i intelligens, fortæller mere om emnet på konferencedagen.

 


High Performance
René Petersen, Performance Coach & Manager

På konferencedagen 2023 har du også mulighed for at opleve René Petersen, Mental Performance Coach ved FC Midtjylland og Performance Manager ved BESTSELLER, holde oplæg om High Performance og højtydende mennesker.

 

Præsentation af ny IQ-test

I samarbejde med Aarhus Universitet præsenterer vi på dagen også en ny IQ-test.

Lidt om den nye IQ-test
Der er sammenhæng mellem opmærksomhedspræstation og vores generelle kognitive evne (G-faktor). Den nye IQ-test er en opmærksomhedstest, der måler personens ”Choice reaction time” – hvor hurtigt respondenten er til at analysere enkle informationer og træffe en korrekt beslutning. Vil du vide mere? Så kan du læse mere her.

Fordelen ved en ”Choice reaction time”-test er, at det ikke er komplekse opgaver, der skal besvares. Den vil altså ikke blive oplevet som en decideret IQ-test. Desuden er der kortere svartid, end der er ved en traditionel IQ-test. Man opnår på den m¨åde en effektiv afdækning af IQ på kort tid – og uden ”præstationsangst”.

Validering
Vi er på nuværende tidspunkt i gang med validering - og her har vi brug for din hjælp til at indsamle data. Dataopsamlingen er anonym – og du får vist din egen score umiddelbar efter din besvarelse. Du kan hjælpe os ved at bevare her.

NB: Bemærk at der i valideringsfasen er en del flere spørgsmål, end der vil være i den endelige version – der skal nemlig mange flere svar og data til i en videnskabelig validering.

 

Hele programmet offentliggøres primo 2023.