Webinar:

Lær at lytte i farver

Tirsdag den 12. september 2023 kl. 13:00 har du muligheden for at opleve Marianne Hyldahl når hun afholder vores farverige foredrag "Lær af lytte i farver" online. Et humoristisk foredrag om, hvorfor vi er forskellige og hvad der karakteriserer mennesker og deres adfærd.

Webinaret er en introduktion til e-stimates fire farver/drivere – og giver dig en rigtig god forståelse for, hvorfor vi er forskellige, hvad der karakteriserer og motiverer mennesker.

Alle er meget velkomne på webinaret, men det er primært for dig, der ikke allerede er certificeret hos e-stimate.

"Vi lover et humoristisk foredrag, som du ikke vil gå glip af!"

Praktisk

Dato: 22. august 2023

Tidspunkt: 13:00 - 14:00

Sted: Online - du vil modtage et link du skal bruge

Det er gratis at deltage

Underviser Marianne
Underviser
Marianne Hyldahl,
Senior konsulent hos e-stimate

Hvad betyder farverne?

Rød

Personer med markante røde personlighedstræk udstråler selvtillid og styrke. De er gode til at sætte gang i handlinger, har en tendens til at søge indflydelse og er drevet af en målrettet, viljefast og resultatorienteret tilgang.
Den røde hulemand

Gul

Personer med markante gule personlighedstræk udstråler glæde og entusiasme. De er især gode til at bidrage til en god stemning og sætte skub i en kreativ proces. Gul drivkraft er et grundlag for en idérig, entusiastisk og kontaktsøgende tilgang.
Den gule hulemand

Grøn

Personer med markante grønne personlighedstræk har fokus på sociale relationer og følelser, og de sikrer den gode stemning, og at der er tillidsfulde relationer og trivsel i en gruppe. De har en loyal, forstående og hensynsfuld tilgang.
Den grønne hulemand

Blå

Personer med markante blå personlighedstræk er typisk mere introverte og eftertænksomme. De er også gode til at have øje for detaljer og til at sikre en høj kvalitet. De har en systematisk tilgang - og har styr på at lave orden og struktur.
Den blå hulemand

Har du spørgsmål til vores certificeringer eller arrangementer?

Så er du velkommen at kontakte os på info@e-stimate.com eller  +45 72 44 44 19

Folgen Sie uns