Lær at lytte i farver

Tirsdag den 7. marts 2023 kl. 13:00 har du muligheden for at opleve Marianne Hyldahl når hun afholder vores farverige foredrag "Lær af lytte i farver" online. Et humoristisk foredrag om, hvorfor vi er forskellige og hvad der karakteriserer mennesker og deres adfærd.

 

Det er online, det er gratis og det er én time!

 

 

Hvad betyder farverne?

Rød: Personer med markante røde personlighedstræk udstråler selvtillid og styrke. De er gode til at sætte gang i handlinger, har en tendens til at søge indflydelse og er drevet af en målrettet, viljefast og resultatorienteret tilgang.

Gul: Personer med markante gule personlighedstræk udstråler glæde og entusiasme. De er især gode til at bidrage til en god stemning og sætte skub i en kreativ proces. Gul drivkraft er et grundlag for en idérig, entusiastisk og kontaktsøgende tilgang.

Grøn: Personer med markante grønne personlighedstræk har fokus på sociale relationer og følelser, og de sikrer den gode stemning, og at der er tillidsfulde relationer og trivsel i en gruppe. De har en loyal, forstående og hensynsfuld tilgang.

Blå: Personer med markante blå personlighedstræk er typisk mere introverte og eftertænksomme. De er også gode til at have øje for detaljer og til at sikre en høj kvalitet. De har en systematisk tilgang - og har styr på at lave orden og struktur.

 

Vi lover et humoristisk foredrag,
som du ikke vil gå glip af!

 

Praktisk

Dato: 7. marts 2023
Tidspunkt: 13:00-14:00
Online - du vil modtage et link du skal bruge

Tilmeld dig via formularen.