Arbejder du med samarbejde og kommunikation i teams og grupper?

 

Så vil du med Teamprofilen få et konkret og anvendeligt værktøj. Uanset om ønsket er at skabe personlig udvikling for en eller flere, eller du vil forbedre samarbejde og kommunikation, så vil teamprofilen give dig stor værdi.

 

Få indblik i Teamprofilens muligheder

 

Du kan bruge teamprofilen til:

 

  • Teamudvikling
  • Teamsammensætning
  • Forbedre performance
  • Styrke kommunikation og samarbejde
  • Fastlægge personlige kompetencer i teamet
  • Rekruttering af ny medarbejder i eksisterende team

Skab et fælles sprog i teamet

Med Teamprofilen opnår du blandt andet indsigt i hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikations stil samt vores rolle i et team. At kende sit team på samme måde, gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles succes.

Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd, og hvad der motiverer os. Rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og om den enkeltes bidrag i teamet. Teamprofilen er et stærkt værktøj til at sammensætte det rigtige team, til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde i teamet – og skabe forståelse for forskellighed.

Se her et eksempel på teamprofilen

 

Gør farverne til en del af hverdagen


Du kan kombinere teamprofilen med en række workshopmaterialer, som du også får adgang til – for eksempel teamøvelser, dialogkort, teamhjul og feedbackkort, plakater, musemåtter, klodser og meget mere. Teamprofilen kombineret med workshopmaterialerne har stor værdi i hverdagen, og farverne bliver for mange en naturlig del af den daglige kommunikation.

 

 

 

Vil du vide mere om teamprofilen samt vores materialer?

Så er du velkommen til at kontakte os.