Arbejder du med teamsamarbejde og grupper?

 

Så har vi samlet alt til dig i én pakke
”Team in a box”

 

Du får adgang til markedets bedste teamprofil og workshopmaterialer, som du kan bruge både til sammensætning og udvikling af teams, projekt- og ledergrupper. Profilen giver dig dybdegående rapporter med overblik over både teamet og den enkeltes rolle og bidrag i teamet.

 

Få indblik i vores værktøjer til teams

Vi arbejder med veldokumenterede koncepter, som vi formidler på en levende og spændende måde. Det gør det nemlig både anvendeligt og sjovt at arbejde med teamudvikling, samarbejde, kommunikation, sammensætning af teams og projektgrupper. Du kan supplere teamprofilen med en række workshopmaterialer, som du også får adgang til - fx teamøvelser, dialogkort, teamhjul, feedbackkort. Med dem kan du på en god og let måde målrette indsatsen i teamet og styrke dets udvikling.

 

Teamprofilen

God til sammensætning og udvikling af teams

 

Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd, og hvad der motiverer os. Rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og om den enkeltes bidrag i teamet. Teamprofilen er et stærkt værktøj til at sammensætte det rigtige team, til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde i teamet – og skabe forståelse for forskellighed.

 

Et sprog du hurtigt lærer at tale

Farvesymbolikken i vores profiler bliver for mange en naturlig del i den daglige kommunikation. Når alle i teamet eller organisationen har lært at tale i farver, så er vores erfaring at forståelsen for hinandens adfærd og handlemønstre for alvor skaber forandring og udvikling.

 

Hør Mads fortælle om hvordan de bruger e-stimate’s profiler hos SUPPLEMENT AS

 

Se alle cases