Arbejder du med teamsamarbejde?

 

Så vil du få adgang til markedets bedste teamprofil.

Teamprofilen giver dig et fagligt godt afsæt til at arbejde professionelt med udvikling af medarbejdere og teams. Uanset om ønsket er at skabe personlig udvikling for en eller flere, eller du vil forbedre samarbejdet og kommunikationen i dit teamsamarbejde, så vil teamprofilen give dig stor værdi.

 

Få indblik i Teamprofilen

 

 

Du kan bruge teamprofilen til:

 

  • Teamudvikling
  • At sammensætte nye teams og grupper
  • At forbedre performance i teamet
  • At styrke kommunikation og samarbejde i teamet
  • At fastlægge personlige kompetencer i teamet
  • Rekruttering af ny medarbejder i eksisterende team

Professionel udvikling af mennesker og teamsamarbejder

Med Teamprofilen opnår du blandt andet indsigt i hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikations stil samt vores rolle i et team. At kende sit team på samme måde, gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles succes. Teamprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd, og hvad der motiverer os. Rapporten er formidlet med farvesymbolik og grafik, der giver en solid indsigt i både det samlede team og om den enkeltes bidrag i teamet. Teamprofilen er et stærkt værktøj til at sammensætte det rigtige team, til at styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde i teamet – og skabe forståelse for forskellighed.

Workshopmaterialer

Du kan kombinere teamprofilen med en række workshopmaterialer, som du også får adgang til – for eksempel teamøvelser, dialogkort, teamhjul og feedbackkort. Teamprofilen kombineret med workshopmaterialerne gør det let både at huske ens egen profil og teamets profiler. Teamprofilen har stor værdi i hverdagen, og farverne bliver for mange en naturlig del af den daglige kommunikation.

 

Se her et eksempel på teamprofilen

 

 

 

Vil du i dybden med teorierne bag værktøjerne?

Alle e-stimates profiler og testværktøjer har et stærkt teoretisk afsæt og hviler på den nyeste forskning inden for personlighedspsykologi og psykometri.

Vil du vide om teorien bag kan læse mere her