Adfærdsprofil - Arbejder du med udvikling af mennesker?

 

Du får, med én certificering, adgang til alle de profilværktøjer og  procesmaterialer, som er værdifuld for dig i dit arbejde med mennesker - uanset om du arbejder med individuel udvikling, coaching, lederudvikling, teamudvikling eller noget helt fjerde.

Vores profilværktøjer giver dig et professionelt afsæt for, at skabe bevidsthed om egen adfærd og handlemønstre, personlige styrker og udviklingspotentialer.
e-stimates profiler er forskningsbaserede, men uden at gå på kompromis med forståeligheden.

 

 

 

Et godt afsæt for dialog og udvikling

I vores profiler anvendes forståelige og grafiske elementer, som giver et godt overblik og skaber en god forståelse. Teksterne i rapporterne er skrevet i et dagligdags sprog – med beskrivelser og eksempler, som er lette at forstå. På den måde danner profilerne et rigtig godt udgangspunkt for dialog og udvikling. Sammen med profilerne får du også adgang til brugbare proces- og workshopmaterialer.

Hør Jørgen, partner og founder af e-stimate, fortælle om nogle af de materialer du får adgang til

 

 

 

 

 

Få indblik i vores værktøjer til udvikling

 

 

e-disc

En professionel personprofil, der er let at gå til

e-disc er et praktisk og enkelt dialogværktøj, som viser vores primære adfærdsmønstre i fire farver. Alle vores profiler og tests er forskningsbaserede, men formidlet på en let og overskuelig måde. Hvis du er bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer, men du vil samtidig opleve, at rapporterne er mere imødekommende i sin stil.
e-disc bruges bl.a. sammen med studerende til udvikling og karrierenavigation og i organisationer til simple og typisk kortere workshopforløb.

 

e-interpersonal

En professionel personprofil med flere nuancer

e-interpersonal belyser også de fire farver, men viser herudover også otte karaktertræk, hvilket giver markant flere nuancer og større dybde til dialogværktøjet. Du kan bruge personprofilen til medarbejder-, leder- og talentudvikling, coaching og personlig udvikling. Rapporterne er intuitive og brugervenlige - teksterne er formidlet i et dagligdags sprog og der bliver brugt grafiske elementer, som giver et hurtigt overblik. Profilen har mange anvendelsesmuligheder og bruges også til rekruttering.

 

e-fivefactor

Anvendelig til lederudvikling

e-fivefactor er vores mest omfattende personlighedstest og afdækker helt op til 30 personlighedstræk. Profilen viser de grundlæggende personlighedstræk og drivere med dybdegående beskrivelser. Profilen giver dermed en bred viden om testpersonens personlighed og et meget dybt kendskab til, hvordan vedkommende agerer. Derfor er e-fivefactor profilen særlig værdifuld til udvikling af ledere og bruges også til rekruttering på strategisk niveau.

 

 

 


Værdifuld feedback med e-asy 360
e-asy 360 er et fleksibelt værktøj til at lave måling af feedback og performance på en struktureret og professionel måde. Ved at sammenholde flere interessenters feedback i én og samme proces giver det et helhedsorienteret billede af præstationer, styrker og svagheder.Værktøjet giver værdifuld viden til fx at vurdere, hvordan kolleger og ledere oplever hinandens styrker og udviklingspotentialer. Der er ingen begrænsninger i antal spørgsmål eller respondenter og du kan enten selv skræddersy eller vælge prædefinerede spørgerammer.

 

Se her et eksempel på en e-asy 360 rapport

 

 

 

Vil du vide mere om hvordan du bliver certificeret?

Så kontakt os eller læs mere her