MasterClass i Personlighedspsykologi og
Psykometriske testværktøjer

Næste års Master Class-forløb er nu åben for tilmelding!

 

 

Er MasterClass noget for dig?

Har du solid erfaring med personprofiler? Arbejder du med rekruttering eller udvikling på leder- og specialistniveau, eller har du på anden vis interesse i at dykke ned i teorierne bag e-stimates tungeste profilværktøjer? Så er næste års MasterClass måske noget for dig.

 

Det får du på uddannelsen

I e-stimate arbejder vi for høj kvalitet i brugen af tests i HR-sammenhæng - og vi gør os umage med, at vores testværktøjer hviler på solid videnskabelig evidens. Derfor tilbyder vi noget ekstraordinært, i form af MasterClass, hvor vi får muligheden for at dykke endnu mere ned i det videnskabelige grundlag for vores tests og deres anvendelse i praksis.

På MasterClass får du mulighed for at fordybe dig når vi går spadestikket dybere i forhold til at forstå de bagvedliggende teorier inden for personlighedspsykologien. Vi sætter fokus på: Femfaktor-modeller, Grit, intelligens og Dark side of personality - og du får indsigt i teorierne bag samt kompetencer til at anvende de dybdegående psykometriske værktøjer i praksis.

 

Undervisere på MasterClass

 

Anna Pacak-Vedel er uddannet cand.psych. og ph.d. fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Anna forsker og underviser blandt andet i personlighedstræk, intelligens og personlighedens skyggesider.

Jørgen C. Friis er founder af e-stimate og er kendt for hans solide praktiske viden om personlighedspsykologi, psykometri og personligehedstest.

Anna Pacak-Vedel

Jørgen C. Friis

 

Både Anna og Jørgen har stor teoretisk og praktisk viden indenfor personlighedspsykologi og psykometriske testværktøjer - dermed vil du blive undervist på et meget højt fagligt og praktisk niveau.

 

Forløbet februar 2023 - maj 2023

Master Class er et intensivt forløb på ca. 3 måneder og indeholder to fysiske kursusdage med fem online vejledninger imellem kursusdagene. 

Det er vigtigt, at lysten driver værket. Igennem hele forløbet skal du på egen hånd sætte tid af til at læse og forberede din deltagelse med udgangspunkt i videnskabelige artikler.  Pensumniveau og omfang er ca. 100 sider - svarende til det, der arbejdes med i Personlighedspsykologi på psykologuddannelsen. Både på og imellem de to kursusdage arbejder vi med pensum.

Samtidig med det teoretiske pensum skal du også afsætte tid til: at gennemføre tre e-fivefactor tilbagemeldinger med hertil følgende logbog over høstede erfaringer og problemstillinger samt gennemførelse af teoretisk online delprøve.

Ved bestået teoretisk og praktisk prøve udstedes Gold Certified bevis.

 

Overblik over mødegange og indhold

 

Mødedage

 • Tirsdag den 28. februar kl. 9:00 – 17:00 - Skanderborg
 • Tirsdag den 14. marts kl. 13:00 - 15:00 - Online
 • Tirsdag den 21. marts kl. 13:00 - 15:00 - Online
 • Tirsdag den 4. april kl. 13:00 - 15:00 - Online
 • Tirsdag den 18. april kl. 13:00 - 15:00 - Online
 • Tirsdag den 25. april kl. 13:00 - 15:00 - Online
 • Tirsdag den 2. maj kl. 9:00 – 17:00 - Skanderborg

Pris og øvrig information

 • Formelle krav: Minimum ét års erfaring med psykometriske testværkøjer
 • Undervisere: Cand. Psych. P.hd. Anna Pacak-Vedel & Jørgen C. Friis
 • Adresse for fysiske kursusdage: Vestermølle - Oddervej 80, 8660 Skanderborg
 • Online vejledning: Invitation modtages på mail
 • Pris: 15.000 kr. ekskl. moms

 

Tilmeld dig her