stimate discovers potential

stimate

discovers potential

Find potentialet hos jeres medarbejdere, ledere og teams med professionelle profil- og testværktøjer

e-stimate leverer professionelle profil- og testværktøjer til rekruttering og udvikling. Vores værktøjer er lette at forstå og bruge i praksis, samt omsætte til værdi. Vi leverer testkoncepter, der er fagligt velfunderede og opdaterede til den nyeste viden på området. Med vores certificering, specialistmoduler og MasterClass sikre vi de bedste forudsætninger i arbejdet med profil- og testværktøjer for vores kunder og understøtter dem løbende med markedets bedste kundeservice.

Bedste testudbyder

Tre år i træk

e-stimate er blevet kåret som Danmarks bedste testudbyder tre år i træk. En anderkendelse vurderet ud fra mest værdi for pengene og bedste kundeservice. Derudover vælger kunderne e-stimate som testudbyder på grund af vores let forstålige og brugervenlige rapporter og fagligt velfunderede HR-værktøjer.

Bliv certificeret!

Med din certificering hos e-stimate får du adgang til alle vores professionelle profil- og testværktøjer. Du får således en platform, der giver dig en vifte af forskellige muligheder, som du kan bruge til udvikling og rekruttering. 

At benytte profil- og testværktøjer giver stor værdi for en virksomhed. De hjælper med at sikre et bedre match mellem medarbejder og arbejdsplads, identificere udviklingspunkter, styrke samarbejdet og forbedre ledelsespraksis.

Vores kunder

0

Certificerede e-stimate brugere

Her er et udvalg af de virksomheder og organisationer, der bruger e-stimates profil- og testværktøjer til rekruttering og udvikling af deres medarbejdere, ledere og teams.

Hvad siger vores kunder?

Få de bedste værktøjer til...

Med din certificering hos e-stimate får du adgang til de bedste profil- og testværktøjer i branchen til rekruttering, medarbejder- og lederudvikling, samt udvikling af teams og grupper

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.