e-stimate udvikler og leverer professionelle personlighedstest, teamprofiler og HR-analyser.

Vores koncepter er udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur, og vi har en bred pallette af værktøjer, så vi kan levere en samlet platform for udvikling.

Vi er pionerer indenfor webbaserede test til HR. e-interpersonal var allerede i 2000 webbaseret og dermed den første personprofil på det danske marked med webbaseret scoring. Dertil kommer, at e-interpersonal (dengang Adfærdsprofilen) har vært anvendt i Danmark siden 1980 og dermed er et af de mest velafprøvede værktøjer til personlighedstest på det danske marked.

 

20 Specialister bag e-stimate

“Vores organisation er virtuel. Vi er alt i alt 20 specialister, der udvikler og driver e-stimate. Det sikrer en konstant fremdrift og et fokus, der er unikt. Vi har base i Danmark og partnere i hele Norden, Europa, Kina, Australien og USA. Vi har autoriseret mere end 500 konsulenter world wide, og vores kunder er konsulenthuse, HR konsulenter i private- og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner, sportsklubber, teambuilding- og rekrutteringsvirksomheder.

 

Platform for udvikling

I vores omfattende produktpallette tilbyder vi autorisationskurser, træning i praktisk anvendelse af værktøjer, proceshjælp, undervisningsmaterialer – samt teknisk og faglig support.

Vi har ud over 4 personlighedstest, værktøjer til 360 graders feedback og HR-analyser.

En komplet værktøjskasse, som gør at vi kan tilbyde en samlet pallette af HR-analyser som f.eks. performancemålinger, leder- og sælgerudvikling, talentudvikling, trivselsanalyser, potentialemålinger, medarbejderanalyser, kundeanalyser m.v.

 

Faglig dybde

Vi lægger stor vægt på, at der er faglighed og dybde bag vores værktøjer. Derfor har vi tilknyttet et fagligt Advisory Board, med forskere, psykologer og psykometrikere indenfor personlighedspsykologi, psykometri og personlighedstest. Vore eksperter sikrer, at vores værktøjer er fagligt opdaterede og valide.

 

Effektiv forretningsmodel

Vi ejer selv vores værktøjer, og skal derfor ikke betale royalties eller afgifter til andre. Det giver økonomiske fordele – fordele som vi har valgt skal komme vores kunder til gode i form af en attraktiv prispolitik . Vi har en åben forretningspolitik uden bindinger eller begrænsende klausuler. Vi har ingen årlig fee eller andre skjulte afgifter.

 

Corporate Social Responsability

CSR er vigtigt for os og derfor supporterer vi projekter, der hjælper unge i marginalpositioner til at finde fæste på arbejdsmarkedet. Vi sponsorerer profiler til talentudvikling i sportens verden og samarbejder med uddannelsesinstitutioner om praktikpladser til studerende. På den måde bidrager vi til en sund samfundsudvikling, hvor der er plads til alle, og hvor der er fokus på den enkeltes talent.

 

Jørgen C. Friis, Founder

Jørgen C. Friis, Founder af e-stimate. "Der er ikke noget der tyder på, at en profil er bedre, hvis man ikke forstår den..."  
Jørgen C. Friis, Founder af e-stimate.
“Der er ikke noget der tyder på, at en profil er bedre, hvis man ikke forstår den…”

Jørgen C. Friis er founder af e-stimate. Jørgen C. Friis har en baggrund i uddannelsesverdenen og ud over mere end 30 års erfaring som underviser, har han investeret mere end 10.000 timer i at sætte sig ind i teorierne bag de psykologiske faktorer, der påvirker menneskers adfærd.

Jørgen er kendt som en inspirerende storyteller, med tæft for at omsætte faglig viden til forståelige budskaber. Founders fokus på at omsætte teori til praktisk anvendelighed – er et kendetegn for e-stimates profiler og koncepter.