Nyhed: Afdæk værdier med e-values​​​ 

Gennem det sidste år har vi hos e-stimate arbejdet på udvikling en ny værditest - og i starten af det kommende år vil resultatet at vores indsatser blive præsenteret. Navnet på den nye værditest er "e-values" - og kan anvendes både i rekruttering og udvikling til af afdækning af kerneværdier.

 

Hvad er værdier?

Alle kender til ordet værdier og kan komme i tanke om noget de tænker, er en værdi for dem. Vi taler tit om værdier som et blødt begreb, eksempelvis når vi siger ”det har værdi for mig”. Der er forskel på hvilken personlig betydning ordet ”værdi” har - og hvad den videnskabelig anerkendte betydning af ordet er. Når man arbejder med værdier, som vi gør hos e-stimate, bevæger vi os væk fra værdier som et blødt og forholdsvis udefineret begreb, til at være et mere kvantitativt begreb, som er baseret på et veldokumenteret fundament.

Det er vigtigt at have denne forskningsmæssige anerkendte definition, så værdier ikke bliver subjektivt. Værdier er nemlig ligesom personlighedstræk relativt stabile over tid og situationer - og kan derfor være med til at forudsige en del af vores adfærd.

Emma Winther Troelsen og Jørgen C. Friis, har med afsæt i verdens førende forskere i værdier og værdiafdækning - Shalom H. Swartz, udviklet første danske version af test til afdækning af kerneværdier.

Online release den 8. januar 2021

Gennem hele 2020 har du kunne følge Emmas udvikling af værditesten - og den 8. januar 2021 kl. 13:00 - 14:00 kan du deltage på vores online præsensation af den endelige version af e-values.

Alle er velkommen til at deltage - og vi tilbyder alle deltagere en mulighed for at prøve e-values gratis efter webinaret.

 

Praktisk

Dato: 8. januar 2021
Tidspunkt: 13:00-14:00
Online - du vil modtage et link du skal bruge

 

Tilmeld dig her