Arbejder du med personlighedstest i din rekruttering?

 

Vi ønsker at sikre dig viden om kandidatens adfærd i jobbet - baseret på data - og dermed et beslutningsgrundlag, du kan handle på. Det øger sandsynligheden for at du udvælger de medarbejdere i din rekruttering, der vil forblive motiverede og performe bedst i jobbet.

 

 

Det er dyrt at ansætte den forkerte

Når en medarbejder passer til jobbet, performer de bedre og sikrer virksomheden et bedre resultat. På samme måde kan et dårligt match mellem medarbejder og job koste virksomheden mange ressourcer. At finde det helt rette match mellem job og medarbejder kræver en effektiv og struktureret rekrutteringsproces. Hos e-stimate får du nogle stærke rekrutteringsværktøjer, som du kan bruge til rekruttering på alle niveauer, lige fra lederrekruttering til medarbejderrekruttering. Du får endda adgang til dem alle via blot én enkelt certificering.

 

Få indblik i vores rekrutteringsværktøjer

 

 

 

personprofil rekruttering

e-interpersonal

En professionel personprofil med nuancer

Hvis du er bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer i e-interpersonal profilen, men du vil samtidig opleve, at rapporterne er markant dybere og lettere at bruge i praksis. Profilen viser, udover de primære adfærdsmønstre i fire farver, også otte facetter. Dette giver markant flere nuancer og større dybde til værktøjet i en rekruttering.

 

Personlighedstest rekruttering

e-fivefactor

En dybdegående og præcis personlighedstest

e-fivefactor er vores mest omfattende personlighedstest og afdækker helt op til 30 personlighedstræk. Profilen viser de grundlæggende personlighedstræk og drivere med dybdegående beskrivelser. e-fivefactor egner sig derfor godt til rekruttering på leder- og specialistniveau.

IQ test

IQ Potential

Anvendelig til rekruttering

IQ Potential er et profilværktøj, der måler det intelligens-
mæssige element af en testpersons potentiale for at præstere i en stilling eller i forhold til en specifik opgave. IQ Potential er en adaptiv IQ test, hvilket betyder, at sværhedsgraden af opgaverne tilpasses personens svar. Dette giver en høj præcision og validitet i resultaterne.

 

 

 

 

Vil du vide mere om hvordan du bliver certificeret?

Så er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her.