Tilmeld dig

Specialistmodul i medarbejder- og lederudvikling

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til medarbejder- og lederudvikling, tilbyder vi dig et specialistmodul med fokus på dette. På modulet går vi i dybden med brugen af e-fivefactor profilen og give introduktion til Dark Sides. På modulet er der fokus på praktisk anvendelse af profilen til udvikling af medarbejder og ledere – tolkning, overlevering mv.

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse. 

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse. 

Forløb

Krav

Pris

OBS. prisen er inkl., procesmaterialer, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Jeg accepterer betingelserne

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring dette event pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev
"Vi er særligt glade for at bruge e-stimates profiler til lederudvikling. De giver os mulighed for at arbejde alsidigt med lederen, så vi kan fokusere på det helt rigtige niveau, alt efter hvad der er behov for i de forskellige forløb."
Specialistmodul i medarbejder og lederudvikling Piet Juul Birch
Piet Juul Birch
Direktør og partner, Marselisborg Consulting

Hvor afholdes kursusdagen?

Adresse:

Vestermølle • Oddervej 80 • 8660 Skanderborg

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.