Tilmeld dig

Specialistmodul i personlig udvikling

Til dig der vil i dybden med brug af profil- og testværktøjer til personlig udvikling, talentudvikling, potentialeudvikling og lederudvikling, tilbyder vi dig et specialistmodul med fokus på dette. På modulet går vi i dybden med brugen af Potentialprofilen, e-fivefactor og e-asy 360°. På modulet er der fokus på praktisk anvendelse af værktøjerne til personlig udvikling – tolkning, overlevering mv.

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde nedenstående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse inden første mødedag online. 

Du tilmelder dig specialistmodulet ved at udfylde sidestående formular. Kort efter tilmelding, vil du modtage en mail med materialer til din forberedelse inden første mødedag online. 

Forløb

Krav

Pris

OBS. prisen er inkl. forplejning på kursusdagen, samt træningsprofiler, individuel support og sparring med din underviser i træningsperioden.

Jeg accepterer betingelserne*

*Betingelser: Ved tilmelding accepterer du betingelserne og accepterer, at e-stimate kan sende mig info omkring dette event pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg accepterer at blive tilmeldt e-stimates nyhedsbrev

Hvor afholdes kursusdagen?

Adresse:

Vestermølle • Oddervej 80 • 8660 Skanderborg

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Er du nysgerrig på ny viden, tips og inspiration?

Tilmeld vores populære nyhedsbrev omkring personlighedspsykologi og adfærd.